Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek tetszik ezek közül...

Nektek tetszik ezek közül név? Ha igen, melyik?

Figyelt kérdés

Még nem állok gyermekvállalás előtt, csak érdekességből írtam listát. Kb. 10 év múlva szeretnék gyermeket, (most 18 vagyok) és egyrészt az adta a lista ötletét, hogy jó érzés a leendő anyaságra gondolni, másrészt érdekes lesz visszaolvasni a mostani listát a majd aktuálissal. Így meglátom, mennyit változott az ízlésem.:) Persze nem az alapján fogok majd dönteni, hogy idegenek mit írnak, csak kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán az emberek többsége hogy áll azokkal a nevekkel, amik nekem tetszenek.

Női neveket írok itt le, mert abból jóval többet gyűjtöttem mint férfiből.:) Előre is köszönöm a válaszokat!

Mirjam

Indira

Édua

Zelma

Níla

Brenda

Jolanda

Perla

Sztella

Mábel

Szabrina

Dzsamila

Jarmila

Nádja

Mása

Léda

Lídia

Zafira

Ráhel

Ájlin

Minna

Émi

Noélia

Florina

Elena

Loren

Violett

Luna

Marina

Szelina

Kelly

Leila

Lelle

Aisha

Auróra

Anissa

Elvira

2017. aug. 11. 19:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nálam anno listàs volt a Léda, Elena és a Noélia is...de a párom hallani se akart róluk. Az utóbbi lehet, hogy sokaknak fura, de engem teljesen megfogott, amikor először meghallottam :)
2017. aug. 17. 19:11
 22/24 anonim ***** válasza:

Édua

Sztella

Elena

Luna

Én ezekből adnák nevet.

2017. aug. 23. 12:33
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Níla

Florina

Elena

Loren

2021. okt. 13. 21:47
 24/24 anonim ***** válasza:
A Mábel névről egyből a Gravity Falls ugrott be. Lol
2023. okt. 1. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!