Mi a véleményetek arról, hogy a gyereknek mindig és minden körülmények között tisztelnie kell a szüleit?
Szerintem nem az eltartásért kell hálásnak lenni, hanem a szeretetért, figyelemért, türelemért, megértésért, amit kaptál babakorod óta. Tisztelem a szüleim, mert legjobb tudásuk szerint neveltek. Még akkor is, ha a tudásuk erősen hiányos, a tőlük telhető legjobbat kaptam.
Azzal semmire nem mész, ha beszélgettek, aki ilyeneket mond, az egyszerűen buta.
Minél gyorsabban önállósodj, ha csak 2 hetente egyszer találkoztok, a kapcsolatotok javulni fog.
Nekem az a véleményem hogy szulőnek is tisztelnie kéne a gyerekét.de sokan már a siro babát is " juszt is"alapon pelenkázzák meg lesz*rják ha sir. Végig ezt kapják. Nincs csoki fogmosás kotelező ha bőg ha nem.
Pedig egy rugalmas higgadt kompromisszumkepes anya gyereke is azzá válna amilyen az anya. Ehhez a tiszteletet eloszor meg kéne adni es csak azután várni azt viszont.
Az hogy a gyerek kiszolgaltatott semmire nem jogosit.
Ki kell érdemelni azt.
Nem jár csakúgy. Alapból jár, de ha a szülő a gyerek ellen tesz...akkor nem jár így értem a ki kell érdemelnit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!