Terhesen vennétek fel bikinit? 19 hetes vagyok
Nekem meg a ronda, szoros, dagadt, oreg foszeroktol fecskeben futkos a hideg a hatamon, de ok is jarnak strandra.
Te nyugodtan menjel abban, amiben Te jol erzed magad, de figyelj oda, hogy ne erje sokat a hasad a nap es ne melegedj tul. En meg mindig bikiniben jarok, lassan 35 hetesen is, szep nagy kerek hasam van, ki van fordulva a koldokom, de nem repedezett a borom, nem vagyok elhizva, nem vizesedek, de amugy akkor is kimennek igy.
"Nekem meg a ronda, szoros, dagadt, oreg foszeroktol fecskeben futkos a hideg a hatamon, de ok is jarnak strandra."
Nem rájuk vonatkozott a kérdés, de igen az sem szép látvány, de a terhes dinnye hasat sem kell attól még mutogatni.
Egyetértek utolsó, tényleg mindenki azt mutogat amit akar. Sok nem szép látvány van, ami szembejön a strandon. Ilyen a fecskés szőrös bácsika, a löttyedt feneku tangás, és a logo mellű monokinis. Rájuk sem szól senki, h ne mutogasság magukat ebben igazatok van. De attól még nem szép látvány és bizony vannak terhes hasak (a kifordult köldök és társaik), amik szintén nem azok. Ez nem szubjektív vélemény, hanem tény.
Az mindekinek az egyéni esztétikai érzékenységére van bízva, hogy mit enged láttatni és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!