Másnak is ez a véleménye erről a névválasztásról?
Hamarosan megszületik a lányunk. Viszont az anyósom csúnyán leszólta a választott nevünket. Alapból nem nagyon érdekel a véleménye,de elgondolkodtam és talán igaza van.
Regina lesz a kislányunk,mert a jelentése is tetszik (királynő) és a páromnak is ez az egyik kedvenc lány neve. A vezetéknév Kulcsár, így Kulcsár Regina lesz.Az anyósom szerint ez azért nem jó, mert a két r betű egymás után nehezen ejthető és, mert nagyon hasonlít a Kulcsár Edina névhez,aki elvileg valami celebféleség.
Vélemények?
Az embert ritkàn hivják a teljes nevén :)
Szép név a Regina :)
Szerintem szép név a Regina, és a jelentése is tetszik, ezen nem változtatnék. Ha nagyon zavar, akkor esetleg adhatnátok mégegy nevet, ami nem r-rel kezdődik, és az lehetne a középső neve. Igaz, hogy általában azt szokták használni, de nekem két olyan ismerősöm is van, aki a harmadik nevét használja, de a családunkban is van olyen, unakaöcsém és én is az utolsó nevet használjuk.
De szerintem ha nem akartok neki mégegy nevet, akkor sem olyan mértékben zavaró, hogy esetleg meg kelljen válotztatni. Itt még csak az sem jöhet szóba, hogy esetleg azt hiszik, hogy Kulcsá a vezetéknév, legalábbis szerintem egyértelmű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!