Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párommal babát szeretnénk....

Párommal babát szeretnénk. Nem dúskálunk a pénzben, így meglepett, hogy a lakástakarék, és a biztosítás is a testvérei nevén van, és minden testvérének oda is akarja adnia pénzt. Normális ez?

Figyelt kérdés
A dologhoz hozzá tartozik, hogy 7 édes tesója van, akik közül páran jobban is állnak anyailag nálunk, és feltett szándéka, hogy mindegyikőjüknek 500.000ft-ot akar adni. Ő a legidősebb. Hogy merjem így bevállalni a babát, amikor a fizetése negyedét a testvéreinek teszi félre?! Ráadásul erről én nem is tudtam idáig.
2010. máj. 22. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:
65%

szép gesztus, lenne ha nem akarna családot alapítani és mondjuk milliomos lenne, akkor tök jó, de így kicsit gáz.

Én biztos nem hagynám azt a pénzt akkor inkább félre kell tenni a gyermek esetleg gyermekek jövőjére.

A testvérek tudnak róla? mert ha igen, akkor ne hogy te légy a rossz a szemükbe hogy nem engeded.

elég kemény dió, biztos lesz össze tűzésetek, vagy adjon nekik csak 50 ezret ha annyira akar.

sok sikert

2010. máj. 22. 19:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezeket azelőtt kötötte, hogy megismerkedtetek volna??? Mert egyébként fura lenne, hogy nem tudsz róla. Ha meg igen, akkor....hát nem is tudom. Nincsenek szüleik, hogy ilyen gondoskodó? Le kellene vele ülnöd, és nyugodtan átbeszélni ezt a dolgot, akár egy köztes megoldást keresni, ami mindenkinek jó! Sok sikert hozzá, teljesen megértem a problémádat! A jó a dologban, hogy ez már a tervezéskor kiderült, és nem már terhesen lelkizel ezen, mert az nem tenne jót! Előtte mindenképpen tisztázzátok ezt a kérdést!!!
2010. máj. 23. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!