Őszinten, szerintetek nagyon rossz, ha 1,5 évesem reggelente mesét néz?
Ők még tapasztalásokon keresztül fejlodnek.nem ártana inkább kreativitásra motiválni hogy mit csináljon addig.
Tuti függő már.
Szerintem a kezelhetetlen gyerekek száma sem véletlenül ugrott meg a mi időnkben.
Miért 10-es szeritnted mi baja lesz annak a gyereknek ha neki való rendes mesét néz, és nem egész nap? Gondolom te sem néztél meséket gyerekként mert az nem vló (?)
Én mai napig is fel tudom sorolni a kedvenc meséimet, és felnőttem semmi bajom nem lett mint senkinek. Csak ma már a sok szupermami nem tudja mivel körözhetné le a többieket, így most ez egy új őrület hogy fújj mese, tv.
De az hogy sokszor a szülők kezében ott a tablet meg okostelefon nonstop, amit már lassan az újszülött is kikódol (mert ilyen ez a generáció) az nem baj.
"És ezt pont a mesenézés tudja biztosítani"
Én megoldottam tv nélkül is, lehet irigykedni. ;)
1,5-2 évesnek semmi keresnivalója a tv előtt. Lesz elég ideje még egész életében azt bámulni, nem kell korán kezdeni.
Miért gondolja minden okostojás, hogy más irigy rá? :)
Te úgy csinálod, ahogy te szeretnéd, más meg úgy, ahogy ő szeretné. Tudom, ezt nehéz a magadfajtának elfogadni, aki szerint csak egyféle jó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!