Mi a különbség a Pampers zöld activ baby és a narancssárga csomagolású sleep and play között?
Figyelt kérdés
Mi idáig az előbbit használtuk viszont a másiknak sokkal kedvezőbb az ára. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, de én sem vagyok a pénztárcám ellensége. Véleményekre lennék kíváncsi. A minőség rovására nem szeretnék spórolni.2017. júl. 19. 15:37
1/7 anonim válasza:
a narancssárgának nem gumis a tépőzárjánál, hanem merev. legalábbis régen így volt. nem szerettem.
2/7 anonim válasza:
elbizonytalanodtam... régen volt. lehet, hogy a derekánál nem gumis? mindegy, szóval valahol nincs benne gumi, ahol a másikban igen.
vegyél egy csomaggal, max jó lesz kora esti egypisis pelusnak, ha nem jön be.
3/7 anonim válasza:
Igen, a narancssárga nem nyúlik, én egyszer próbáltam, szerintem nagyon rossz. De mindenkinek más jön be.
4/7 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkoztam, hogy próba cseresznye. Az eMAG-on most úgyis akciós. Max egy tapasztalattal több lesz ;)
2017. júl. 19. 15:51
5/7 anonim válasza:
Nem tudom most milyen, de 3 ève (mikor utoljára próbáltam) a narancssárga nagyon rossz volt, ki is dobtam.
6/7 anonim válasza:
Kb 6 hós korától ezt használja a lányom. Én elégedett vagyok vele. És az ára tényleg nagyon jó!
Az a legjobb ha kipróbálod.
Nekem azért tetszett leginkább, mert nem volt olyan merev, vastag mint a Libero.
7/7 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a narancssárgát! Sokkal vékonyabb, mint a zöld, de ugyanannyi pisit felszív.
Tényleg nem gumis az oldala, de minket nem zavart. Én azt mondom, megéri megvenni (ha meg mégse, jön be, nem buktál vele sok pénzt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!