Mi a különbség a zöld és a narancssárga pampers között?
ég és föld:)
Amúgy a gumis derék,ami a zöldben van,és szerintem a pisit is jobban bírja...Zölddel évek alatt egy kezemen meg tudom számolni a "balesetek"számát,az egy zacsi sárgát amink volt pár db után elajándékoztam.
A zöld jobb szerintem! Mi használtuk egy ideig a sárgát, de többször kifolyt belőle a pisi. Főleg amikor már intenzívebben mozgott a fiam.
Hónapok óta a zöldet használjuk és nagyon bevált!
zöldet használunk, szerintem csillagos5-ös!!! sosincs baleset.
de egyszer vettem narancssárgát, hát azt nagyon utáltam. nem volt gumis, a kinézete is gagyi volt, kifolyt a pisi belőle. szóval ahogy az első írja, ég és föld! nem hiába olcsóbb a narancssárga.
Nekem is hasonló a véleményem.
Olyan, mintha a narancssárga egy gagyi utánzata lenne a zöldnek- kijött a belsejéből a töltelék, mellément a pisi, gyorsabban megtelt és a kezemben maradt az oldalsó zárókája.
Olcsóbb és rosszabb minőségű.
Egyszer nagyon megörültem, mikor először láttam, pampers, jobb áron- a csomagot el sem tudtuk használni, annyira kritikán aluli volt.
A narancssárgánál jóval jobb minőségű volt anno a huggies, vagy jelenleg is a Dm, esetleg rossmann sajátmárkás pelenkái is.
Szerintem ne vegyél, ha tudsz zöldet is venni.
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!