Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Aladár névről?

Mit gondoltok az Aladár névről?

Figyelt kérdés
Nem becézném.

2017. júl. 16. 22:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik.

Mézga Aladár volt az egyetlen épeszű karakter a mesében.

Másrészt voltak ám valódi emberek is ilyen névvel.

Szerintem például a Baltazár név sokkal inkább gáz.

2017. júl. 17. 07:58
 12/18 anonim válasza:
96%

Én imádom ezt a nevet!Van 1 tök cuki Aladár nevű ismerősöm meg a keresztapámat is így hívják.

De egyébként mi sem becézzük őket,csak a vezetéknevükből képzünk egyet vagy valami teljesen más becenevet kaptak.

2017. júl. 17. 08:53
 13/18 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk is listás volt még az elején.

Azzal ne foglalkozz, akik kapásból a gúnyolódást írják. Minden nevet lehet, ha nagyon gúnyolni akarsz valakit. Abban meg igazad van, hogy a mai gyerekek a mi meséinket csak érintőlegesen fogják ismerni.

Arra leszek kíváncsi, ha bejön egy mese Lüke Bencével, na akkor mi lesz itt... :D

2017. júl. 17. 09:36
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
Idélten, ronda név, akár a Bertalan.
2017. júl. 17. 09:59
 15/18 A kérdező kommentje:

Amúgy valaki írta hogy a 3 szótagú neveket becézik...hát pl. Kamillát sose becéztük,de még tudnék jó párat.

Igen,szerintem is bármelyik nevet ki lehet csúfolni,bár a mis sulinkban/ovinkban ez nem volt divat.(Komolyan egy gyereket se a nevével csúfoltak.)

2017. júl. 17. 10:27
 16/18 anonim ***** válasza:
94%

van egy színész is ilyen névvel ( Laklóth Aladár.)

Minden név csak addig furcsa amíg meg nem szokják

2017. júl. 17. 10:58
 17/18 anonim ***** válasza:
67%
#15 úgy is írtam, ti nem becézitek, de ÁLTALÁBAN szokták - azt te már nem tudod befolyásolni.
2017. júl. 17. 11:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi véleményeket!
2017. júl. 17. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!