Ti szólnátok? (rövid)
Helyzet a következő. Sógornőm terhes. Nagyon régóta próbálkoznak már, 33-35 évesek. Most összejött a baba, kb 7-8 hetes lehetett, mikor elmondták a pasi anyjának. Senki másnak, csak a nagyszülőknek. Csak épp a helyzet az, hogy már kb aznap tudta a fél család, persze "ne mondd el senkinek". Vagyis az anyós szépen elpletykálta, és még el is titkoltatja, hogy tudjuk. Szegények meg abban vannak, hogy senki sem tudja, találkoztunk többször, fel is jött a téma de akkor sem mondták.
Én nagyon sajnálom a sógornőmet, hogy így elveszik tőle a bejelentés örömét. Arról nem beszélve, ha ne adja isten bmi történik...
Szóval ti elpöttyintenétek, ha bejelentik, hogy már régóta tudjátok? Mivel hozzánkig eljutott a hír egyértelmű, hogy tudja az egész család... nem veszekedést akarok, csak hogy tudja, hogy már most le se sz-ja anyósa a kéréseiket..
Ha konkrétan rákérdezne, hogy tudtam-e, akkor megmondanám. Ha nem, örülnék vele, nem mondanám el, de nem is színlelnék meglepődést. Szóval nem hazudnék, ez lenne az első szempont, nem a pletykás anyós védelme.
Az enyém ugyanezt csinálta. Elmondta minden rokonnak, pedig kértük, hogy ne tegye, és vissza is jött a hír. Következő gyereknél majd a 12. hét után fogja megtudni, ha már nem bírt lakatot tenni a szájára. ( Nem hárpia vagyok, hanem nagy volt a vetélés kockázata nálunk.)
Mennyire vagytok jóba? Ha tartjátok a kapcsolatot, akkor én elmesélném neki hogy tudok róla, és valószínű a családban már mindenki!
Egyébként az én anyukám is ilyen pletykás. Semmit nem szeretünk mondani neki, mert megy rokonlátogató körútra és azt meséli velünk mi történik.
Mi nem is fogjuk senkinek elmondani a 12. hét előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!