Mi a vélemény az azonos kezdőbetűjü nevekről?
Van már egy 4 éves kisfiúnk, Bálint:)
Most jön a két kistesó, egy kisöcsi és egy kishugi.
Nekünk tetszenek nagyon a B betűvel kezdődő nevek.
És arra lennék kiváncsi, hogy nektek mi a véleményetek arról ha a ugyan azzal a betűvel kezdődnek a nevek?! Illetve ha igen melyiket adnátok?
Eddig 2-3 név van a listán:
Botond, Bendegúz, Benedek
Boglárka, Blanka
Köszönöm előre a véleményeket! :)
Én szeretem, ha más a kezdőbetű. Egész kis koruktól megismerték a saját nevük betűjét a gyerekeim, és így egyszerűbb volt megjelölni a holmijukat idehaza.
Amúgy a neveitekből a Blanka tetszik, de B betűs fiúnevekből a Bulcsú meg esetleg a Baltazár tetszik, a felsoroltak nem igazán.
Nekem nagyon tetszik.
Személy szerint Botond igen, a többi kevésbé. Balázs is szép név nekem.
A lány nevek tetszenek, ezen kívül még a Boróka is szép szerintem.
#6 vagyok. Viszont, ha nektek tényleg ezek a nevek tetszenek, akkor szerintem ne foglalkozzatok mások véleményével, mert utólag meg fogjátok bánni.
Még akkor is, ha szerintem tényleg gagyi. De nem nekem kell, hogy tetsszen.
Szerintem simán kezdődhet ugyanazzal a betűvel.
Nálunk is Bálint az idősebb, és Barnabás a kicsi. Nem direkt, csak így alakult, ez a név tetszett a legjobban, ami megy a vezetéknévhez is. Csak azért nem dobtam volna a kukába, mert mind 2 B betűs.
Lány esetében pedig versenyben volt a Patrícia és a Bianka, ami megint csak B betűs.
Van, hogy egy vezetéknévhez egy bizonyos kezdőbetű nagyon passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!