Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért barnázok a Femodentől...

Miért barnázok a Femodentől folyamatosan?

Figyelt kérdés
Több mint 10 évig szedtem kisebb nagyobb megszakítással, mindig jó volt, soha nem volt köztivérzésem. Most a második gyerkőc után (két éves) újra elkezdtem szedni, és gyakorlatilag megállás nelkül van ez a húslészerű barnás dolog. Mi lehet a baj, ha régen minden ok volt ezzel a gyógyszerrel? Más hormontartalmú kell? Mi a garancia hogy az új jobb lesz? Van tapasztalatotok esetleg tanács?
2010. máj. 21. 12:27
 1/1 anonim ***** válasza:
segíteni nem tudok, de én is így vagyok a miligesttel.Ha nem javúl én elmegyek a nőgyógyászhoz, gondolom majd másra váltunk.Szerintem neked is ezt kellene tenni. Bocsi hogy segíteni nem tudtam.
2010. máj. 21. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!