BethanyChurch kérdése:

Divina+clostybegyt?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kiváncsi .

Endokrinologushoz járok mert rendszertelenül jön meg . Nincs peteérésem . Proverát szedtem majd clostylbegyt. Nem használt .21 nap Nulla a progeszteron szintem .

Most ha megjön majd Divinát kell szednem + clostylbegyt. Sok rosszat olvastam a Divinárol , így nagyon gondolkozok elkezdjem-e szedni .Szedte már valaki ? Még nem majd

1-2 éven belül szeretnék kisbabát. Igy érdemes Már bombázni a szervezetem ilyen erős hormonokkal, nem érne rá akkor ?

2017. júl. 9. 11:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Az okát kell megtalálni a peteérés hiányának, nem peteerest generálni, amikor babát sem akartok. Ennek így semmi értelme. Milyen vizsgálatok voltak? Pajzsmirigy? Terheléses cukor és inzulin vizsgálat?
2017. júl. 9. 13:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Csak vért vettek 5 napon . 21 nap .

60-70 napokra jön meg . Szedtem barátcserjét abban a hónapban időben megjött. Most megint elkezdtem . Majd jövőheten kell elkezdeni a divinát. És szeptemberben kontroll . De nem.merem a divinat. Be akarja allitani a menszeszem elvileg .. de nem.ertem ettol hogy allna be .

2017. júl. 9. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!