Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy van nálatok a karácsony?

Hogy van nálatok a karácsony?

Figyelt kérdés

tudom, hülye kérdés a nyár közepén :D de épp filmet nézek, és ott december van :)

szóval a kérdés. Ti hogy csináljátok a Karácsonyt? Jézuska hozza a fát, ajándékokat, mindent, vagy elmentek, kiválasztjátok, feldíszítitek, aztán míg elmentek sétálni, a jézuska megérkezik? :) 15 hós lesz idén a koslányunk, szeretném már most megteremteni a hagyományt, hogy nálunk hogy legyen, időben begyűjtöm az infót :)

2017. júl. 6. 22:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi együtt elmegyünk kiválasztani a fát, és 24.-én délelőtt díszítünk. Délben apa elaltja a picurt, addig én hozzá kezdek a menühöz. 5-6 körül vacsizunk, ezalatt Jézuska meghozza az ajándékokat. Mi hármasban töltjük a szentestét, majd másnap anyósoméknál ebéd, anyukámék is aznap jönnek álltalában a keresztszüleimmel. 26-án férjem keresztszüleinél ebédelünk, a vacsora pedig nálunk. Szóval mi így osztjuk be, teljesen normális családom van, jól elvagyunk, nincs ebből vita.
2017. júl. 7. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!