Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idő után illik ottaludn...

Mennyi idő után illik ottaludni újra a barátoméknál, ha újszülött van náluk?

Figyelt kérdés
Egy hete született meg a testvére, ismerem a szülőket, akik jófejek meg nagy házuk is van, de akkor is, nem szeretnék most "betolakodni" az életükbe. Ti mit gondoltok? (Már volt másik kategóriában, ott nem kaptam kielégítő választ, ti biztosan jobban tudtok ebben tanácsot adni, mert én még fiatal vagyok nem igazán vagyok otthon ebben a témában)

2017. júl. 6. 20:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Én is megvárnám az első pár hetet a helyedben, kb 6-8 hét után már beáll valami rend , anyuka is felgyógyul a szülésből, beáll a szopi is, hozzászokik a család az új felálláshoz. Nálunk 3 honapos volt a kisfiam mikor jöttek a barátaink hozzánk, 4 felnőtt és 1 kisgyerek , itt alvós buli böjt mert vidékiek, ekkor már nem zavart egyáltalán és őket is vendégül tudtam látni normálisan. Úgy voltunk vele ha őket nem zavarja ha éjszaka többször felsír egy csecsemő akkor jöjjenek , szívesen látjuk őket. Ja és panelban lakunk, szóval nem egy nagy családi házban. Nemsokára megszületik a második gyerkőcünk, de most is úgy érzem az első 1-2 hónapban nem szeretnék éjszakára vendéget.
2017. júl. 6. 21:52
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki pontozta le ezeket a válaszokat ilyen brutálisan, de nem én voltam! Akkor jó, megkérem a barátomat, hogy beszélje meg a szüleivel. Főleg az anyukára való tekintettel írtam a kérdést, aki már azért nem 20on meg 30 éves, mivel a fiai a 20on évesek már, így biztosan nem egyszerű neki a felépülés, 45 éves körül lehet, ez számít valamit? Nagyon aranyos meg kedves, elég jól ismerem, de akkor is...

Ill. a babát illik meglátogatnom valamikor azért, illik megnézni ennyi idősen, még ha ismerem is a szülőket? Vagy várjam meg meg a 6 hetet? Vagy mennyit várjak, ezt is kérdezzem meg a barátomat, mit gondolnak a szülők? Hát nem tudom, mert elvileg most várják haza a legidősebb fiút "babalátogatóba", aki külföldön tanul, ő sem látta a babát.

2017. júl. 6. 22:33
 13/17 A kérdező kommentje:
De annyira kíváncsi vagyok, azt mondta a barátom, hogy annyira gyönyörű az a kislány, hogy majd kipukkadok a kíváncsiságtól :) De persze, de egy hetes baba még pici nagyon.
2017. júl. 6. 22:34
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem főzz egy nagy adag spagettit, vagy amit tudsz (de előtte azért nézd meg mit nem ajánlott szoptatós anyukának enni), menj el babátnézni, vidd el, de ott ne maradj éjszakára.
2017. júl. 6. 22:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Az én szüleim 1-2 nappal a kishúgom születése után már szabályosan hiányolták a haveromat. :D
2017. júl. 12. 08:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem úgymond hülyeség ez a 6 hét, főleg ha közel állsz a családhoz. Mindenki maga érzi, hogy mikor szeretne látogatókat, persze ahhoz meg kell érdeklődni. Van aki hetekig nem akar, van aki meg pár nap múlva. Ez változó és szerintem a kornak sincs hozzá köze. Inkább egyén vagy személyiségfüggő a dolog :)
2017. júl. 12. 14:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Miért emelted ki?

Nem merted megkérdezni, nem adtak érthető választ?

Akkor pláne ne menj látogatóba se, csak ha hívnak, mert ezek szerint körön kívül vagy.

2017. júl. 12. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!