Mennyi idő után illik ottaludni újra a barátoméknál,
ha újszülött van náluk?
Legegyszerűbb, ha a szülőket kérdezed meg. Ha jó fejek, akkor értékelni fogják a figyelmességedet és őszinte választ kapsz.
2017. júl. 6. 20:39
Két-három hónapon belül semmi esetre sem, de én egy éves korig nem szivesen venném, ha családon kivüli valaki ott alundna nálunk.
2017. júl. 6. 20:40
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor mindenképpen megbeszélem mindenképp velük meg a barátommal is (ő már 20 éves, elég nagy a korkülönbség közte meg a húga között és még egy bátyja is van, de csak ő lakik már otthon). Azt elfelejtettem írni, hogy két szintes a ház: felül vannak a szülők, alul meg a barátom meg a nappali, előtér ilyenek. Szóval nem kéne kerülgetni egymást.
Beszéld meg velük. Engem nem zavarnal pár hét után. Az én barátnőim aludtak itt a fiunk egy hónapos korában. De lehet, hogy a következő gyereknél hónapokig nem akarok majd vendégeket. Minden eset, baba, család más.
2017. júl. 6. 20:49
Szerintem meg ne szegezd nekik a kerdest mert kellemetlen helyzetbe hozod oket, kerdezze meg a baratod, neki oszinten fognak valaszolni!
En az elso 4-6 hetben nem orultem volna ejstakai vendegnek, hulla faradtak voltunk, a gatsebem miatt nehezen mozogtunk, volt hogy haloingben ultunk le reggelizni es egyikunk kozben ringatta a sirdo babat, utana fejnem kellett, az anyatejes zacsik sprakoztak a hutoben, stb. Esti furdesnel elso par nap nyitva hagytuk az ajtot (marmint amikor en zuhanyoztam) hogy lasson a pici, hogy nem mentem el. Visszagondolva az elso par het kaosz volt :)
2017. júl. 6. 20:55
Szerintem aranyos hogy ilyen tapintatos vagy velük. Várd meg talán amíg elhívnak.
2017. júl. 6. 20:59
A barátod kérdezze meg. Engem nem zavarnál azon a héten sem. Hisz a felnőtt fiam barátnője nem hozzám jön. De ez rugalmasság kérdése.
2017. júl. 6. 21:08
Szerintem is kérdezzétek meg tőlük, hogy nem zavarsz-e. Mindenképpen jó pont ha felajánlod amúgy a segítséget :)
Például anya helyett te elmosogatsz meg ilyen "apróságok", biztos hogy értékelni fogja! :)
2017. júl. 6. 21:11
A gyermekágy idején (6 hét), biztos nem mennék a helyedben.
2017. júl. 6. 21:22
Szerintem is a barátod kérdezze meg, vagyis inkább kérje meg a szüleit, hogy szóljanak, amikor már úgy érzik, hogy jöhetsz megint ottalvósra. Én mindkét szülésem után a hormonok miatt kétpercenként képes voltam elsírni magam heteken keresztül, az első másfél héten brutálisan véreztem is, első gyereknél a szoptatás is nehezen ment, elég sokat kínlódtam vele, szóval ezek miatt nekem kényelmetlen lett volna, ha a szűk családomon kívül más is jelen van.
2017. júl. 6. 21:44
Kapcsolódó kérdések: