Nektek mikor derült ki a baba neme? Mikor tippelték meg eloszor?
Figyelt kérdés
12+2nél megyek a 12hetes ultrahangra! Ha a baba olyan pozícióban van,akkor akár meg is tudja mondani az orvosom?2017. júl. 6. 10:35
1/24 anonim válasza:
Nekünk ilyen korba nem szeret tippelni a szonográfusunk, viszont rendes volt mert visszahívott 16 hetesen kórházba ingyen hogy megnézze és ott 100%-ra kiderült hogy kisfiú.
Ő amúgy a legprofibb,leghíresebb szonográfus győr moson sopron megyébe :)
2/24 anonim válasza:
18uh mondta főorvos úr hogy kislány
4/24 A kérdező kommentje:
Akko 16-20 hetesen inkabb. Értem.:) koszonom
2017. júl. 6. 10:43
5/24 anonim válasza:
A 12 hetes ultrahangon rákérdeztem, ott megtippelték, h kislány. De mondták, h ezt még ne vegyem biztosra! (Kislány lett.)
Az is igaz, h csúcsszuper volt a gép, még számomra, a laikus számára is kivehetőek voltak a részletek.
6/24 anonim válasza:
13 hetesen magán ultrahangon mondták meg, hogy fiú.
8/24 anonim válasza:
13 hetesen az istenhegyin mondta Hajdu Krisztina doktornő, hogy 80-90% h fiú. Igaza lett. :) 25+2 hkm
9/24 anonim válasza:
Mindkettőnél 20 hetesen eltalálták, mondjuk előbb nem is kérdeztem!
10/24 anonim válasza:
12 hetes genetikai ultrahangon már mondta a doki, hogy fiú lesz és bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!