Az alábbi fiúnevek közül melyik tetszik nektek?
Edmund, Edgár, Egmont, Alvin, Gordon, Lehel, Lázár, Andor, Teodor, Torda, Temes, Gellén, Gusztáv, Előd, Jusztin.
Vagy más ötletet is várok.
Nagyon nehéz fiúnevet találni, a lánynevünk anno azonnal megvolt.
Olyat szeretnék, ami nem nagyon gyakori, de azért vállalható kategória.
A vezetéknév Tapolcai.
Ha Trisztán lenne a nevem, akkor első dolgom lenne 18 évesen megváltoztatni. Már a jelentése miatt is.
15/f
Ja és nevetséges, hogy mindig mindenkit le akarnak itt beszélni a kettő névről. Én alig ismerek olyan embert, akinek egy keresztneve van. Mégsincs egyiknek sem problémája vele. Határontúli magyarok és külföldiek ők. Mondjuk egy átlag magyarország magyar lusta és nyavajgós. És látom a németkedő nevek a kedvencek most is.
Ezek közül igazából nem tetszik egy sem annyira, hogy adjam a gyerekemnek. Viszont az általad felvázolt vonalon haladva a Gellért akár jó is lehet (nekem nagy kedvenc).
Esetleg még szóba jöhetne: Zente, Bercel, Ervin, Lénárd, Mór.
Előd és Aurél az általad felsorolt nevek közül.
A Gellén helyett sokkal jobb a Gellért! Azt még adnám is.
15/F TE menjél már vissza gumimacikat nézni vagy készülj a legújabb töri dogára, vagy nem tudom, mert irtó idegesítő a tudálékosságod.
Komolyan mire van neked ekkora arcod? a kemény 15 évedre és a mögötte rejlő "élettapasztalatodra"?
Úgy osztasz ki itt felnőtt embereket, felnőtt édesanyákat hogy nem igaz.
Téged sem neveltek meg úgy látom, de mást valamiért nagyon tudsz kritizálni. Remélem anyukáddal is így beszélsz.
Bocs az offért.
Amúgy látom azt még nem sikerült kitalálnod hogy te most akkor nagymagyar vagy, vagy antimagyar.
Mert egyik percben a magyar neveket isteníted, másik percben meg lusta-hülye magyarozol, és más országokkal vagy elfoglalva.
Hülye kölyök, előbb tojáshéjat hagyd el a popódról
Edmond (Edmund helyett) és a Gellért (Gellén helyett) ami tetszik. A többi vagy nem, vagy mesefigura jut róla eszembe.
Elég ritka manapság a Kálmán, Ottó, Szilárd, Szilveszter, és a régen divatos nevek, pl. József, Mátyás, János, Béla stb.
Edmund
Egmont
Gellén
Előd
szerintem ezek jók lennének a vezetéknévvel. Ehhez a vezetéknévhez, úgy veszem észre, hogy az E-betűsök passzolnak a legjobban. Legalábbis a felsorolásból mindenképpen. A Gellénnel is tök jól hangzik még. Az Edgár név nekem nem tetszik.
Az általad felsoroltak közül az Andor tetszene de a vezetéknévvel nem a legjobb az ai végződés miatt, illetve Gellén helyett lehetne Gellért
Trisztánt se adnám, de csak a jelentése miatt.
Én javaslataim: Vencel, Simon/Simeon, Lévi, Kornél, Kenese, Keve, Jákob, Flórián, Dorián
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!