Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az alábbi fiúnevek közül...

Az alábbi fiúnevek közül melyik tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Edmund, Edgár, Egmont, Alvin, Gordon, Lehel, Lázár, Andor, Teodor, Torda, Temes, Gellén, Gusztáv, Előd, Jusztin.

Vagy más ötletet is várok.

Nagyon nehéz fiúnevet találni, a lánynevünk anno azonnal megvolt.

Olyat szeretnék, ami nem nagyon gyakori, de azért vállalható kategória.

A vezetéknév Tapolcai.

2017. júl. 6. 09:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

A legtöbbje szép ezeknek a neveknek, kivéve a Jusztin, az valahogy nekem olyan 'Lakatos Brtiniszpírszes', persze ez egyéni vélemény, remélem senki sem vette magára.

Ha nekem kellene választanom, a Teodort választanám: nem ez a név tetszik a legjobban a felsoroltak közül (bár azért tetszik:D ), viszont, mivel a vezetéknév is T-vel kezdődik, ezért tök jól alliterál.:D

Esetleg Tana, Tabajd? :D Mindkettő magyar név, ami szerintem nagyon pozitív, mivel a vezetéknév is magyar, illetve ezek nem gyakori nevek. :)

Remélem tudtam segíteni, sok boldogságot a kisbabához! :D

2017. júl. 6. 09:55
 12/33 anonim ***** válasza:

Lázár

Lőrinc, Gellért, Csaba, Szabolcs, Miklós, András, Balázs, Gábor, Márton

2017. júl. 6. 09:58
 13/33 A kérdező kommentje:

Na, most találtam egyet, ami eddig elkerülte a figyelmemet.

Konrád. És második névnek kapna egy magyar nevét.

Konrád Kolos vagy Konrád Karsa.

Szerintetek?

Bár ez sem az igazi. :(

Lehet hogy a jelentése ellenére is mégiscsak Trisztán lesz.

2017. júl. 6. 10:03
 14/33 anonim ***** válasza:

Krsát ismerek, én megszoktam a nevét még kiskorában, de mások nagyon furán néznek rá, még a gyerekek is, pedig nekik ugye minden új.

A Konrád nem rossz, szerintem egész jó.

Viszont ilyen egyedibb keresztnévhez nem kell ,ásodik név, plusz a vezetéknév se Kovács vagy Tóth.

2017. júl. 6. 10:26
 15/33 anonim ***** válasza:
Ja a Kolosról is akartam írni, tetszik is, csak amikor hallottam, hogy anyuka Koloskát kiabál a játszón, először azt hittem, poloskát lát vagy valami... Szóval a becézése nagyon undorító, de amúgy eredtiben szép.
2017. júl. 6. 10:27
 16/33 anonim ***** válasza:

Andor, Konrád, Ervin, amik szerintem jó nevek és illenek is a vezetéknévhez.

Én a második keresztnevet nem pártolom, ügyintézéseknél problémát tud okozni. Előnye viszont, hogy a gyerek tud majd választani, melyik neki a szimpatikusabb.

Alliteráló nevet nem adnék neki, szerintem kicsi korban nehezen tudja kimondani egy kisgyerek.

Könnyen félrehallható nevet sem javasolt adni, például a Gellén. Sokan a Gellért nevet ismerik és így gyakran előfordul, hogy össze vissza nevezgetik őt. Ez zavarhatja a kicsit és emiatt rosszul érezheti magát.

Remélem tudtam segíteni, tippeket adni. :)

2017. júl. 6. 10:33
 17/33 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, de meggyőztük magunkat a férjemmel, hogy Trisztán lesz a kicsi. Eddig is ez tetszett mindkettőnknek a legjobban.

Azért kap mellé egy vállalható nevét is, ilyen szokatlan név mellé kell szerintem.

Erre további ötleteket várok, mert ez is állati nehéz választás. Ne üsse nagyon a Trisztánt, legyen egy (vagy több) fokkal szokványosabb és az se baj, ha magyar.

2017. júl. 6. 10:40
 18/33 anonim ***** válasza:
Ha szerinted a Trisztán vállalhatatlan, akkor miért nevezed el így a gyerekedet?
2017. júl. 6. 10:42
 19/33 A kérdező kommentje:

Nem vállalhatatlan, én pl ha férfi lennék, örülnék ha ìgy hìvnának.

De azt nem tudom előre, hogy a gyerek szeretni fogja-e, ezért kap egy másikat is, hogy választhasson.

Nekem is két nevem van, egy szokatlanabb és egy átlagos, régebben nem szerettem az extrábbat, ma már inkább azt használom.

2017. júl. 6. 10:46
 20/33 anonim ***** válasza:
83%
Valaki magyarázza el nekem, hogy mi értelme kérdést kiírni 9.16-kor, nevekről, majd 10.40 kor írod hogy, végre sikerült eldöntenetek a férjeddel, egy olyan nevet ami nem is szerepel a listában amit előtte 1 órával írtál ki 😳🙄🙄
2017. júl. 6. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!