Leendő (vagy jelenleg már) apukák, alábbiakban felsoroltak csak szerintem?
leendő (vagy jelenleg már) apukák,
alábbiakban felsoroltak csak szerintem
inkább elrettentő példák a gyerekvállalás ellen
mintsem
annak megkedveltetését szorgalmazók? :D
32F voltam
( 5éves fiú es 2 eves kiscsaj apukája)!
# 1 # 2
Nyilván ne hazudjanak, nem is arról van szó, épp ellenkezőleg, azért is kérdeztem mert erősen meglepődtem amikor olvastam, bárhol olvas az ember akkor mindenhol azt a rózsaszín ködös felfogást látja amit általában a nők szoktak annyira mondogatni, ez az első eset hogy elég kemény és reális megfogalmazással találkoztam ami majdhogynem elrettentő,
ahol nem csak a szép meg jó van feltüntetve hogy "jajlegyélapuka_mertazolyanszuper_ésmindencsillivilli"
:D
Melyik pont az elrettentő?
Illetve mi újat mondott a cikk úgy egyáltalán?
Apukának lenni nagyon jó egyébként. Akkor is ha jóval több a feladat.
Ez csak azoknak elrettentő, akik áldozathozatalként élik meg a gyerekvállalást.
Van, aki örömmel vesz kombit, örömmel horgászik haverokkal, mig a gyerek gokartozik, össze lehet hangolni mindent egy toparton is, ha akarja valaki.., nem ő van24- ben babával, szoval nem katasztrofa hogy fáradtan dolgozik, hisz az anya is..,stb
Felfogás kérdése. Valaki érett rá és örömmel vállalja mindenestül, valaki meg menekülőre fogja.
Ez egy buta cikk, ne vedd komolyan. Egy baba érkezése ennél sokkal komolyabb lemondásokat, áldozatokat igényel, minthogy le kell menni a boltba a terhes feleségnek kolbászért.
Vicceskedésnek szánták, nem jött át.
Nem az a legnagyobb lemondás, hogy jaj, le kell cserélni a kocsit. Hanem az, amikor nem is volt kocsid és venni kell, ha van rá pénzed, ha nincs, mert a gyerekedet kezelésekre kell vinni a fővárosba.
Amikor évekig nem jutsz el nyaralni, mert a szabadságaitok elmennek a gyerekbetegségekre és az iskolai/óvodai szünetekre.
Amikor mások tanácsára leveszed a pelenkát a gyerekedről, hadd gyakorolja a szobatisztaságot, hadd legyen bugyiban és 9-től délig 8x pisilt be. 8 lemosás a kádban, bugyicsere, kanapé-fotel-szőnyeg tisztítása, ha nem mentek végleg tönkre. Hétvégén pihenés helyett kibérelni kárpittisztítót és mindent kitakarítani.
És csak egy példa, ahol komolyabb kár nem is keletkezett.
Vagy amikor beteg a kicsi és nem mersz elaludni, nehogy felszökjön a láza. Amikor beszedett valami nyavalyát és éjszaka már többedjére cseréled le az összehányt ágyneműjét,m itatni nem tudod, m nem fogadja el a folyadékot és rettegsz, hogy kiszárad és eldöntöd, h reggel bementek a kórházba. És ébren várod, hogy reggel legyen végre.
Na amikor iylen van, akkor apuka sem alszik, hanem teszi a dolgát, hányást takarít, lázat csillapít, gyereket lefog, ha kúp kell, vigasztal, kórházba visz, stb, ami épp szükséges. És utána megy be dolgozni.
Ezek nem elrettentő példák, a gyereknevelés ezzel is jár. Akit meg elrettent a cikkben az a pár butaság. annak tényleg nem való gyerek.
Ez a cikk olvashatatlan, alig tudtam magam rajta átvergődni.
Nem tudom eldönteni, hogy egy anya vagy egy apa panaszkodik-e benne a párjára, mert a legtöbb pontot mintha nő írta volna, néhányat pedig egy pasi... mindenesetre elég gáz lehet a cikkíró otthonában a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!