"Gondolom véletlenül van annyi elhízott dagadt magyar lány és nő. " miért, fiú, férfi nincs??? Vagy nekik nem gond? Csak a lányok-nők egészségére veszélyes??
Én is inkább őt kérdezném, mit szeretne. Amúgy nekik szerintem még az egyberészes a praktikusabb, a felsőt még nincs mi a helyén tartsa, esetleg felcsúszik egy csúzdázás közben, vagy egy medencébe ugrásnál, az még cikibb.
2017. jún. 28. 11:52
12/20 anonim válasza:
Amilyet szeretne, én kétrészes párti vagyok, mert könnyebb benne pisilni menni, de a lányom odavolt egy egyrészes jégvarázsosért, úgyhogy az lett :-)
2017. jún. 28. 12:00
13/20 jafnrétti válasza:
Fel kell próbálni többfélét, és amelyik így, saját magán tetszik neki, azt kell megvenni
2017. jún. 28. 12:15
14/20 anonim válasza:
7 éves KISLÁNY, csakis egyberészest vennék neki! Szerintem rettentő idiótán néz ki ha egy gyereken 2 részes van!
2017. jún. 28. 12:31
15/20 anonim válasza:
1részest. Nincs még melle ami a bikinihez kell. És sürgősen egészséges életmódra es sportra átállítani.
2017. jún. 28. 12:44
16/20 anonim válasza:
Én egyrészest vennék, mivel még nincs melle és a felsőt nem tartja a helyén, könnyebben elcsúszhat.
Meg eleve nekem nem tetszenek a felnőttes ruhák a kicsiken. Legyen színes, vidám, fodros vagy masnis, ezektől is lányos lesz.
Ha mindenkepp 2 részest veszel akkor legalább ne háromszög legyen a felső része hanem sima top.
2017. jún. 28. 13:30
17/20 anonim válasza:
Tökmindegy, ami neki tetszik. Kétrészesből vannak olyanok, amibek a felsője egy top, egy rövid trikószerű valami, az nem csúszkál. De bármilyet felvehet, csak jó legyen rá.
2017. jún. 28. 17:37
18/20 anonim válasza:
NEM koplaltatni kell, hanem diétáztatni! Ergo nem zabáltatni vele a csokit, nasit, csipszet meg kólát!
Ennyi, de majd ha valamelyik ŐSZINTE gyerektrsa megjegyzi, hogy dagadt, akkor AZ valóban le fogja törni.
2017. jún. 28. 18:01
19/20 anonim válasza:
Egyrészes
2017. jún. 28. 19:59
20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat!Tisztàban vagyok vele,hogy nem sovàny,nem is ez volt a kérdésem.Sajnos ilyen fajta,akàr egész élete a fogyókúràról is szólhatna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!