Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Megváltozott a...

Anyukák! Megváltozott a ruhatárotok szülés után? Jók még a terhesség előtti ruhák?

Figyelt kérdés
24 vagyok, az első babám várom. Egy csomó ruhám még olyan, amit már középiskolában is hordtam. nem tudom, hogy érdemes-e megtartanom őket, jók lesznek-e még szülés után, nem fog-e zavarni, hogy olyan "tinisek". Nektek változott a ruhatárotok szülés után?
2017. jún. 28. 07:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A nadrágok nem jók, minden más igen. 4 kilóval vagyok nehezebb a 6 évvel ezelőttinél, mind csípőtájékra ment. Centiben nem tudom mennyivel lettem több, de ahhoz épp elég, hogy ne lehessen kényelmesen begombolni a régi nadrágokat.
2017. jún. 28. 09:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a hízás miatt több ruhát félre kellett raknom..

Viszont a csípőm biztosan szélesebb lett, a nadrágaim nem jönnek fel rám combtól felfelé..

Szerintem ne dobd még ki a ruháid, majd meglátod lesz-e változás.

Amúgy nem, nem változtattam én sem stílust.

2017. jún. 28. 09:38
 13/18 jafnrétti ***** válasza:
100%

Az első gyerek után nem voltak jók a korábbi ruháim, és sajnos azóta se, pedig már lassan 10 év eltelt azóta.

A második után viszont egy héttel szülés után már fel tudtam venni a terhesség előtti farmerjaimat.

Mondjuk az első után stílusában is változott valamennyit az öltözködésem, visszábbvettem a láncokból, szegecsekből, miegymásból :D

2017. jún. 28. 10:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsés vagyok, mert mind a két terhességnél 6 kiló jött rám, a kórházból az 54 kilós versenysúlyommal mentem haza és hasam sem volt már addigra (én is meglepődtem mennyire gyorsan visszahúzódott)

Nem szülés után változott a stílusom, hanem kb folyamatosan alakult át :), amúgy a középsulis ruhák is jók rám, de már csak pár darab van meg belőlük!

28 éves vagyok

2017. jún. 28. 10:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia én 22 evesen szultem az elsot 24 majdnem 25 évesen a masodik gyerekünket és nem valtozott a ruhataram. Sem a meretem. De ezert nekem kellett tennem ugy etkeztem es mozogtam sokat h maradjon is igy.:)
2017. jún. 28. 10:48
 16/18 anonim ***** válasza:
61%

Azért, mert szülsz, még nem kell anyócaruhákat viselned anyóca hajjal :))) Ismerek ilyet is, sajnos ...

Viselj, ami jól esik, az ízlésedre nem hat ki a szülés.

2017. jún. 28. 10:59
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A méretem nem változott, viszont a néhol szegecses bőrdzsekimet már nem hordom, kellemetlenül érzem magam benne.

A miniszoknyát(nem praktikus)és a rövidgatyákat(megnéznek benne gyerekkel) is leváltottam, a haspólóimat(szintén megnéznek benne gyerekkel) sem hordom, csak ha gyerek nélkül vagyok.

Az alakom jó, de 26 éves létemre személyit kérnek tőlem, nem akarok rásegíteni a hatásra a feltűnően fiatalos ruhadarabokkal, így is elég kellemetlen megjegyzést és pillantást kapok, ha gyerekkel mozdulok ki.

Ha nincs velem a gyerek, akkor viszont bármit felveszek, érdekes, ilyenkor csupa pozitív visszajelzés jön ugyanazokra a ruhákra, amelyekre gyerekes kimozdulásokon megszólást kaptam..

Pedig itt élek az elvileg toleráns és fejlődő szellemű főváros jobb részén..

2017. jún. 28. 11:26
 18/18 anonim ***** válasza:
A méret nem változott, mégsem jó minden első gyerek előtti cucc. Felsők közül sokat kuszának ítéltem meg és elajandékoztam, mostmár törekszem arra, hogy picit hosszabbak legyenek a felsőim (nem tunikák, de ne csípő kezdeténél végződjenek). Illetve a ruhák közül nem minden jó a régiek közül...a bordáim valahogy kintebb állnak, mell alatt lettek szűkek az ott korábban passzolóra szabott ruhák (pedig egy deka felesleg nincs ott rajtam). 2 gyerek után 4 kg pluszban vagyok (a 170 cm-hez most 65 kg vagyok, 61 kg voltam - és kicsit izmosabb - az első előtt), ez a 2 combomon, fenekemen és hasamon/derekamon oszlik el.
2017. jún. 28. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!