Anyukák! Megváltozott a ruhatárotok szülés után? Jók még a terhesség előtti ruhák?
Nekem is a hízás miatt több ruhát félre kellett raknom..
Viszont a csípőm biztosan szélesebb lett, a nadrágaim nem jönnek fel rám combtól felfelé..
Szerintem ne dobd még ki a ruháid, majd meglátod lesz-e változás.
Amúgy nem, nem változtattam én sem stílust.
Az első gyerek után nem voltak jók a korábbi ruháim, és sajnos azóta se, pedig már lassan 10 év eltelt azóta.
A második után viszont egy héttel szülés után már fel tudtam venni a terhesség előtti farmerjaimat.
Mondjuk az első után stílusában is változott valamennyit az öltözködésem, visszábbvettem a láncokból, szegecsekből, miegymásból :D
Szerencsés vagyok, mert mind a két terhességnél 6 kiló jött rám, a kórházból az 54 kilós versenysúlyommal mentem haza és hasam sem volt már addigra (én is meglepődtem mennyire gyorsan visszahúzódott)
Nem szülés után változott a stílusom, hanem kb folyamatosan alakult át :), amúgy a középsulis ruhák is jók rám, de már csak pár darab van meg belőlük!
28 éves vagyok
Azért, mert szülsz, még nem kell anyócaruhákat viselned anyóca hajjal :))) Ismerek ilyet is, sajnos ...
Viselj, ami jól esik, az ízlésedre nem hat ki a szülés.
A méretem nem változott, viszont a néhol szegecses bőrdzsekimet már nem hordom, kellemetlenül érzem magam benne.
A miniszoknyát(nem praktikus)és a rövidgatyákat(megnéznek benne gyerekkel) is leváltottam, a haspólóimat(szintén megnéznek benne gyerekkel) sem hordom, csak ha gyerek nélkül vagyok.
Az alakom jó, de 26 éves létemre személyit kérnek tőlem, nem akarok rásegíteni a hatásra a feltűnően fiatalos ruhadarabokkal, így is elég kellemetlen megjegyzést és pillantást kapok, ha gyerekkel mozdulok ki.
Ha nincs velem a gyerek, akkor viszont bármit felveszek, érdekes, ilyenkor csupa pozitív visszajelzés jön ugyanazokra a ruhákra, amelyekre gyerekes kimozdulásokon megszólást kaptam..
Pedig itt élek az elvileg toleráns és fejlődő szellemű főváros jobb részén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!