Szerintetek szép nevek?
Figyelt kérdés
Két kislány ikerrel vagyok terhes és én a Heléna és a Hedvig neveket választottam a férjemmel.Szerintetek?26/N2017. jún. 27. 14:00
11/21 anonim válasza:
Szerintem mindkettő szörnyű, de nem nekünk kell hogy tetsszen
13/21 anonim válasza:
Heléna : a legszebb nő volt a görög mitológiában. Mi lesz, ha a kislány nem lesz egy szépség ? Nem mindenki olyan elfogult, mint a gyerek anyja. Pl a Napsugár is érdekes név lenne egy emósnak vagy a Gyöngyvirág egy afro származású gyereknek.
Hedvig : az egyik legrondább női név. Sokáig azt sem tudtam, hogy női vagy férfi név - e.
14/21 anonim válasza:
Szépek, bár én nem adnék azonos kezdőbetűset.
De a becézett alakok végülis annyira nem hasonlók, ha nem Heli és Hedi a terv (pl.:Léna,Lencsi/ Hédi, Hedda).
15/21 anonim válasza:
A Hedvig rémes, de a Heléna szép.
16/21 anonim válasza:
Hedvig nagyon nem tetszik,Heléna szép! Sok boldogságot!
17/21 anonim válasza:
A Hedvig sosem tetszett, a Heléna tetszik. De nektek kell, hogy tetsszen.
18/21 anonim válasza:
Heléna nagyon szép,unokahugomat így hívjàk Mamànk nevezte el :)
A Hedvig nem tetszik inkább csak simàn Hédi :)
Ami tetszik még az a Hanga,Hanka,Hella
19/21 anonim válasza:
Szép. :)
Főleg, hogy Helénát inkább Lénzni fogják, így keveredés sem lesz.
20/21 anonim válasza:
Őszintén szólva én a Hedvigre azt hittem, hogy fiú név, de nektek kell, hogy tetszen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!