Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti mennyi időre...

Anyukák, ti mennyi időre kérnétek segítséget?

Figyelt kérdés

Van egy 3,5 és egy lassan 1,5 évesem, heteken belül lesz egy laparoszkópos köldöksérv műtétem.

Eddig úgy voltam vele, hogy elég ha a párom arra a 2 napra vesz ki szabadságot amikor műtenek és másnapra mikor hazajövök, de kezdek elbizonytalanodni, hogy mi van ha anyukámnak van igaza és mégsem ártana pihenni egy kicsit, főleg, hogy emelni sem szabad majd..

2017. jún. 22. 19:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, hogy kevés az a két nap. Egy hét mindenképpen, de inkább kettő. A műtét kívülről nem tűnik nagynak, de belülről bizony az.

Pihenni kell, húzódni fog,fájni, kímélni kell azt a területet ... két ilyen kicsivel öngyilkosság lenne magadra maradnod.

1-2 hét után is kímélet kell majd, nemhogy rögtön.

2017. jún. 22. 19:42
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Nem járnak bölcsibe, oviba? Ha igen akkor nem kell segítség.
2017. jún. 22. 19:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem, a nagy sem jár már oviba, mert megkértek minket, hogy aki otthon van a kicsivel az a nagyot is tartsa otthon nyáron
2017. jún. 22. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt laparoszkópos műtétem. Magadat el tudnád látni, de gyerek mellé szerintem kell 1 hét segítség.
2017. jún. 23. 09:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Kb. 1 hétig volt érzékeny, emelni nem lehetett, szóval kell segítség.
2017. júl. 4. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Én két hétig menni is alig bírtam laparoszkópos műtét után. Nekem nőgyógyászati gond volt, nem tudom, hogy a köldöksérv műtét mennyiben más, de 2 nap biztos, hogy kevés.
2017. júl. 4. 16:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Elég volt aznapra mikor hazajöttem, de akkor is csak azért vett ki szabadságot a párom mert valakinek addig is vigyázni kellett a gyerekekre amíg utaztam.

Az emeléseken kívül mindent ugyanúgy csináltam, mint a műtét előtt, rá pàr napra megnéztem egy filmet, annyi volt az összes pihenés, nem is volt szükség többre 😁

2018. okt. 17. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!