Anyukák, ti mennyi időre kérnétek segítséget?
Van egy 3,5 és egy lassan 1,5 évesem, heteken belül lesz egy laparoszkópos köldöksérv műtétem.
Eddig úgy voltam vele, hogy elég ha a párom arra a 2 napra vesz ki szabadságot amikor műtenek és másnapra mikor hazajövök, de kezdek elbizonytalanodni, hogy mi van ha anyukámnak van igaza és mégsem ártana pihenni egy kicsit, főleg, hogy emelni sem szabad majd..
Bizony, hogy kevés az a két nap. Egy hét mindenképpen, de inkább kettő. A műtét kívülről nem tűnik nagynak, de belülről bizony az.
Pihenni kell, húzódni fog,fájni, kímélni kell azt a területet ... két ilyen kicsivel öngyilkosság lenne magadra maradnod.
1-2 hét után is kímélet kell majd, nemhogy rögtön.
Elég volt aznapra mikor hazajöttem, de akkor is csak azért vett ki szabadságot a párom mert valakinek addig is vigyázni kellett a gyerekekre amíg utaztam.
Az emeléseken kívül mindent ugyanúgy csináltam, mint a műtét előtt, rá pàr napra megnéztem egy filmet, annyi volt az összes pihenés, nem is volt szükség többre 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!