Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem birom megszeretni a...

Nem birom megszeretni a kisfiam nevet, mit tegyek? Mar 1,5 eves!

Figyelt kérdés
A ferjem akarta ezt a nevet, de en rosszul vagyok tole.
2017. jún. 14. 23:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%

Becézd valahogy. Nem muszáj a rendes nevén hívnod. Ő meg majd eldönti, hogy tetszik-e neki. (Ismerek olyan felnőtt nőt, akit Anna Anikónak hívnak hivatalosan, de neki a Kata tetszett és tizenéves kora óta így mutatkozik be)

Késő bánat, eb gondolat. A név kiválasztásának közös döntésnek kellett volna lennie. Az én kisfiam se a kedvenc nevemet kapta, hanem azt, amiben megegyeztünk az apjával.

2017. jún. 15. 00:24
 2/23 anonim ***** válasza:
69%

2 nevet kellett volna adni neki. Egyiket te, másikat a férjed adta volna...Szerencsére mi ki tudtunk egyezni a névben. Én írtam egy listát a férjemnek, mely neveket tudnám elképzelni. Arról a listáról választott:D Ha első körben nem sikerült volna, tovább keresgéltünk volna....csak van egy olyan név, ami mindkettőtöknek jó.

Most már csak annyit tudsz tenni, hogy becézve hívod.

2017. jún. 15. 01:00
 3/23 anonim ***** válasza:
92%

Késő bánat. Szerintem a gyerek neve az,pont aza kategoria ahol mindenképp egyetértés kell.

Találj ki neki valami bece nevet.

2017. jún. 15. 01:59
 4/23 anonim ***** válasza:
92%
Mar kerdezted ezerszer.
2017. jún. 15. 05:20
 5/23 anonim ***** válasza:
78%

Becézd valahogy.

Hogy hívják a kisfiút, hogy ennyire szörnyű?

2017. jún. 15. 09:51
 6/23 anonim ***** válasza:
73%

Egyik ismerősök lánya 6 éves koráig Niki volt aztán meggondolták magukat és Jázmin lett.

Ennek már 10 éve de nagyon sokan hivják még mindig Nikinek.

2017. jún. 15. 09:53
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Pont tegnap tettem fel én is egy kérdést, hogy félek rosszul döntök a fiam nevét illetően. Hogy sikerült meggyőznie a férjednek, hogy azt a nevet válaszd, ha nem tetszett? Akkor tetszett amikor kitalálta az legyen?
2017. jún. 15. 10:43
 8/23 A kérdező kommentje:

Nagyon nem talaltunk semmit, ami nekem nagyon tetszett, az neki nem.

Utana felhozta ezt, nem rossz, de nem tudtam megbaratkozni vele. Mondtam is, erre mindig mergesen mondta, hogy akkor mondjam mi tetszik.

Tudom, az en hibam, nem tudtam szembeszallni vele, pedig nem vagyok egy gyenge jellem. Es a csaszar utan, epphogy kiszedtek a gyereket, mondta, hogy akkor ez lesz, ugye? Es mar mondta is ...

Rettentoen banom, mar belebetegszem. :(

2017. jún. 15. 11:16
 9/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem illik rá, vagy csak neked nem jó kimondani? És amúgy van már olyan név ami neked megfelelő lenne a mostani helyett?

Azért szerintem arra is figyelj, hogy nehogy a gyerekednek rosszul essen (még ha csak 1,5 éves is) és elégedetlen legyen magával.

2017. jún. 15. 11:26
 10/23 anonim ***** válasza:
66%

Miért van az, hogy az ilyen kérdéseknél mindig az derül ki, hogy a kérdező csak egy tünetre és nem az okra kérdez rá, mert csak az zavarja?

Itt a tünet: a gyerek az anyának nem tetsző nevet kapott.

A valódi ok: a férj elnyomja a feleségét, letorkollja, a nő nem mer kiállni magáért vele szemben, és a férj lazán kihasználja a nőt gyengeségét császár után.

Sajnálom, kérdező!

2017. jún. 15. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!