Nem szedem tovább a gyógyszert, szombaton vettem be az utolsó szemet. Nem kellett volna egyből megjönnie?
Vagy ez nem törvényszerű?
Tegnap együtt voltam a párommal, nem védekeztünk, lehet azért nem jön meg? Vagy ez így hülyeség? :)
Nem levél végén, azért hagytam abba a közepén, hogy nyaraláskor ne legyen meg. Kicsit csúsztattam.
Amúgy is abba akartam már hagyni, babát szeretnénk.
Akkor elég rosszul csináltad, mert kevesebbet sose lehet beszedni, csak többet. Nem lehet csúsztatni úgy, hogy korábban abbahagyod, csak úgy, hogy tovább szeded és azzal tolod.
Így ahogy most csináltad, kiszámíthatatlan, hogy mikor fog és hogy megjönni.
De aki okos....
Lehet beszedni kevesebbet is, de csak úgy, hogy a 3. héten csal az ember pár darabbal.
Amúgy meg - ha ezzel nem vágtad tönkre a "rendszert" - pont annyi idő múlva kéne megjönnie, mintha végig szedted volna a levelet. Gondolj bele, honnan tudná a szervezeted, hogy most mi van, abbahagytad vagy csak kifelejtettél egyet? Sőt, számolni sem tud, hányat vettél be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!