Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet válasszam?

Urban Era kérdése:

Melyik nevet válasszam?

Figyelt kérdés

A családnév a Nagy. Amik tetszenek: Natasa, Natali

Amina,Golda,Zina,Seila,Mínea

Fiú: Ruben, Eliot,Kadosa, Konor,Zénó, Zétény, Zente, Lévi

Szeretnék masodik nevet is, akinek van kedve es ideje jatszhat paroztatos jatekot :DD Nem muszaj csak az altalam leirtakbol:) Remelem kapok egy kis segitseget

2017. jún. 13. 12:19
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
77%
Natasa, Zétény.
2017. jún. 13. 13:21
 12/56 anonim ***** válasza:

Lányból csak a Natasa hangzik jól ezzel a vezetéknévvel.

Fiú: Nekem a Zénó, Zétény, Zente teszik ezek közül, de szerintem a Zétény az, ami megfelelő a Nagy-hoz.

2017. jún. 13. 13:27
 13/56 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy ezek a nevek abban a bizonyos "Dzsenifer" meg "Britniszpirsz" használó körben elterjedtek. Angol nevek magyarul leírva... Közben meg ott van mellette néhány magyar név is, érdekes választás :D

Nagy vezetéknévhez inkább valami hosszabb passzolna, tehát szetintem lánynevek közül a Zina kivételével mind passzol, fiúnevek közül pedig mindegyik jó lehet.

2017. jún. 13. 14:04
 14/56 anonim ***** válasza:
64%

Natasa, Amina tetszik, Seila csak Sejlaként. a Zinát is aranyosnak találom.

Fiúnevek közül a Ruben, Zétény, Lévi tetszik. A Lévi különösen, nálunk is listás volt. Eliot, Kadosa, Zénó viszont nekem egyáltalán nem.

Kettő esetén tetszik a Natasa Golda, Amina Golda, Zina Golda, vagy a Ruben Zétény, Zétény Lévi, Konor Zétény, Konor Lévi is.

2017. jún. 13. 14:17
 15/56 A kérdező kommentje:
Utolso hatalmas big like!! :D en is a Natasa Goldan toprengtem el
2017. jún. 13. 14:20
 16/56 anonim ***** válasza:
83%

Hát kérdező, inkább jöjjön szembe ugyan olyan nevű ember mint a gyerekem, mint nevetséges nevet adjak neki. Nem attól lesz különleges egy gyerek hogy cifra nevet kap. Ezt nem neked írtam, csak összességében, mostanában megy a verseny hogy minél ritkább, kacifántosabb nevet kapjon a gyerek, de azzal nem foglalkoznak hogy a gyereknek jó-e ez, vagy szeretne-e inkább átlagosabb nevet.

ami a tieidből tetszik: Natasa, Zente

nem szaladnék el sírva ha meghallanám, de nem tetszik: Kadosa, Zétény, Zénó

sosem adnám, ha fegyverrel kényszerítenének se: Natali, Amina, Golda, Zina, Seila, Minea, Ruben, Eliot, Konor, Lévi

2017. jún. 13. 14:24
 17/56 A kérdező kommentje:
Koszi:) Olyat is irhattok ami nektek tetszik a Nagy-hoz
2017. jún. 13. 14:27
 18/56 anonim ***** válasza:

Nagy Amina

Fiúból egyik sem illik a vezetéknévhez szerintem

Nagy Amina Golda

Nagy Amina Seila

Nagy Golda Natasa

Nagy Mínea Golda

Esetleg fiúnév: Zoltán

lánynév: Zsófia, Anett, Anna, Dóra

2017. jún. 13. 15:02
 19/56 anonim ***** válasza:
60%

Próbálok olyat írni, ami kissé különlegesebb:-D

Nagy Marina, Nagy Liliána, Nagy Larina, Nagy Dália, Nagy Adina, Nagy Alina, Nagy Amarilla, Nagy Liána, Nagy Karolina

Nagy Alexander, Nagy Maximilián, Nagy Domonkos, Nagy Andor, Nagy Donát, Nagy Dorián

Az én kedvenceim nem hiszem hogy tetszenek neked, mert eléggé hagyományosak:

Lilla, Tímea, Inez, Henrietta, Róza, Evelin

Márk, Viktor, András, Iván, Lőrinc, Lóránd

2017. jún. 13. 15:14
 20/56 anonim ***** válasza:

Elég vegyesfelvágott... és bevallom, nekem furcsa, ha valaki csak hangzásra választ nevet, az inkább olyan, mintha egy fantasy szereplőnek keresgélne szimplán betűket passzolgatva egymáshoz. A Nagy vezetéknév meg pont nagyon magyar felsoroltak többségéhez, ami nekem és - nem bántásból írom, inkább hogy belegondolj, hogy még gyanúsan lehetnek páran vele így a hozzászóllások alapján is -, inkább megmosolyogni való párosítás. Szóval olyat válassz a gyereknek, amit te is szívesen hordanál felnőttként.

+ Nagy Natália: [link]

2017. jún. 13. 15:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!