Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti magatokra szoktátok kötni...

Ti magatokra szoktátok kötni a gyereket?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam én is, de engem marhára idegesít, hogy úgy "lóg" rajtam. Nektek milyen tapasztalatotok van? Ti szeretitek?
2017. jún. 11. 13:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Én igen. Fura, hogy azt mondod, idegesít, én pont hogy mindig imádtam azt az érzést, hogy rajtam szuszog :) Én szerettem/szeretek így összebújva lenni. Már két éves, szóval már csak háton szoktam hordozni, babakocsi helyett használunk hurcit, ha gyalog megyünk valahová, és elfárad.

De hogy érted, hogy lóg? Mivel kötöd magadra? Lógnia nem lenne szabad, akkor valami nem stimmel. Olyan feszesen kéne rajtad lennie, hogy veled együtt mozogjon.

2017. jún. 11. 13:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy mekkora a gyerek, mit illetve hogyan használsz hordozáshoz. Nagyon nem mindegy. Mivel kötöd magadra és milyen módszerrel?
2017. jún. 11. 13:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte fordult elő, hogy úgy éreztem lóg. Elég gyakorlással sikerült normálisan magamrakötni. Én szerettem hordozni. Szörnyen hasfájós volt, alkaromon fektetve mindig megnyugodott de nem nagyon bírtam sokáig. Így nekem nagyon kényelmes volt, hogy elkezdtem magamrakötni.
2017. jún. 11. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
1-2 alkalommal kötöttem magamra, amikor nem volt megoldható a babakocsi (pl. kirándulás a visegrádi várba, na aki oda feltolja a babakocsit, az előtt kalapot emelek). De rettenetesen kényelmetlen volt, egyrészt nehéz volt, azt hittem meggyulladok, végig féltem, hogy el ne essek. A babakocsi biztonságosabb és kényelmesebb is, a gyereknek is.
2017. jún. 11. 13:58
 5/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat, lehet, hogy nem voltam egyértelmű. Konkrétan azt nem szeretem, hogy rajtam van, nehéz és nekem kényelmetlen, tehát ugy érzem lóg rajtam. Szeretem a dolgaimat nyugodtan csinálni. Más is van ezzel így? Csak mert általában a hordozást szoktak javasolni, így gondolom a legtöbb anyának ez beválik.
2017. jún. 11. 14:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Én szerettem, bár csak akkor kötöttem magamra, ha elmentünk sétálni, vagy máshigy nem nyugodott meg. Olyan cukin aludt, szó szerint dorombolt, mint egy cica :)
2017. jún. 11. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok. Hát, nekem eléggé bevált, nem érzem se nehéznek, se kényelmetlennek, de ez tényleg nagyban függ attól, hogy mekkora gyereket hordozol és miben. Egy kenguru pl. soha a büdös életben nem lesz valószínűleg kényelmes, nekem a mei tai sem volt az. Míg pici volt, szövött kendőben volt rajtam elöl, az kényelmes volt úgy nagyon, mióta nagy, vagy karikás kendőben csípőn (rövid távra csak, hosszabb távra úgy nehéz), vagy csatosban háton, szinte meg sem érzem a súlyát.
2017. jún. 11. 14:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, születésétől. Mivel folyamatosan edződtem a ahogy nőtt a súlya, így nem nehéz. A hátratételt tanácsadó mutatta meg, így az is könnyen megy.

Nekem nagyon bevált.

2017. jún. 11. 15:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kényelmetlennek sosem éreztem. Inkább természetes, ahogy ott van velem, érezzük egymás minden rezdülését.
2017. jún. 11. 15:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora a babád? Milyen eszközzel próbálkozol, milyen módszerrel?
2017. jún. 11. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!