Kinek mi a számára kedvenc, szép gyakori és ritka lány/fiú keresztneve?
Nekem a Júlia és a Hajnal (nem Hajnalka) tetszik nagyon, szép lágy hangzásuk van. Nem tudom, hogy ritkának számítanak-e, két 10 év alatti Julcsi is ismerek.
Fiú nevek közül hasonló kellemes hangzása van pl. a Józsefnek, de azt nem adnám a gyerekemnek.
Szép,de gyakori nevek:
Lány:Anna,Jázmin,Réka,Alíz,Csenge,Nóra
Fiú:Szabolcs,Bence,Milán,Olivér,Bálint
Szép és ritka nevek:
Lány:Karina,Annamária,Zita,Adrienn
Fiú:Benjámin,Zénó,Vilmos,Domonkos
Egyiket se tudom megmagyarázni,hogy miért tetszenek,egyszerűen csak szépnek találom őket. :)
Ritka:Benett, Kolos, Barnabás, Kende, Benjámin, Csongor, Léna, Izabel
a Benett, Barnabás minden csak nem ritka..itt mifelénk az utóbbi 5 évben vagy 20 Benett született:-D
Én kedvenceim
gyakori: Júlia, András
ritka: Marina, Iván
Szeretem az elegánsabb, letisztultabb neveket, amik felnőttként és gyerekként is egyaránt viselhetőek
Fiú : Kornél,Balázs
Lány : Darinka,Loretta,Lotti
Olívia, Emília, Elmira, Larina, Léonie
Gergely, Milán, Marcell
Páromnak a Mikolt, és nem rossz, ahogy ízlelgetem :)
Gyakori: Péter, Alexandra
Ritka: Olivér, Felícia
17-es vagyok még mindig.
Lemaradt, hogy miért tetszenek? A Péter egy számomra kesves személy miatt, aki ezt a nevet viseli, az Olivér úgy szintén, de az egyébként is tetszett, szerintem különleges. Az Alexandra az már nagyon kicsi korom óta a kedvenc nevem, tetszik a hangzása, jól lehet becézni. A Felícia meg milyen szép már kimondva, leírva is.
Utolso!
Romeo Dzsasztin? WTF? Ez olyan.XD-s :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!