Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány nagyszülője illetve...

Hány nagyszülője illetve dédnagyszülője él gyermekednek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 14:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
En a gyerek vagyok:D Meg ket nagyszulom el (az anyukam szulei; az apukam anyukaja nemreg halt meg, az apjat nem ismerem) es egy dedszulom se.
2010. máj. 18. 14:46
 12/24 anonim ***** válasza:
4 nagyszülő, dédije nincs.
2010. máj. 18. 15:03
 13/24 anonim ***** válasza:
1 dédi mama, két nagymama, és egy nagypapa
2010. máj. 18. 15:19
 14/24 anonim ***** válasza:
1 dédimama (+ még 1, de őt még én sem ismerem, ő az "édes"apám anyja, de apám lemondott anno rólam....), 4 nagyszülő:)
2010. máj. 18. 15:44
 15/24 anonim ***** válasza:
Szia! Bár nekem még babám nincs, de azért írok ide :) 21 éves vagyok, mind a 4 nagyszülőm él és az egyik dédmamám is (88 éves volt ebben a hónapban), minden vágyam, hogy megérje, hogy ükmama legyen :) A másik dédimamám sajnos 4 éve meghalt :(
2010. máj. 18. 15:53
 16/24 anonim ***** válasza:
Kettő nagypapa, sajnos az anyukám most anyáknapján meghalt így márt csak egy nagymami,és két dédi mama és egy mostoha dédi mama!
2010. máj. 18. 16:34
 17/24 anonim ***** válasza:

Elvileg 4 nagyszülője van a fiamnak, de csak kettőt ismer - az én szüleimet. A volt párom sosem mutatott be a családjának, sőt, meg sem mondta nekik, hogy unoka született. Most, hogy már a volt párommal sem találkozunk (az ő döntése volt), pláne fogalmam sincs az apai nagyszülőkről.

Így apai ágról a dédszülőkről végképp nem tudok nyilatkozni. Az én részemről két dédimama és egy dédipapa él, sajnos az apai nagypapám meghalt már évekkel a fiam születése előtt, pedig biztos nagyon szerette volna ezt a kis csemetét.

2010. máj. 18. 16:37
 18/24 anonim ***** válasza:
Ja, de ha úgy vesszük, anyukám új férje is olyan nagypapa-féle nálunk :)
2010. máj. 18. 16:38
 19/24 anonim ***** válasza:
2 nagyi, 1 vérszerinti és egy „mostoha” nagypapi (az én nevelőapukám) és egy dédi él. 2 dédit terhességem alatt vesztettünk el, nevelőapukám szüleit pedig nem igazán tartom a gyerek dédijeinek (nem vagyunk rosszban velük, csak nem tartjuk a kapcsolatot)
2010. máj. 18. 16:38
 20/24 anonim ***** válasza:

Férjem részéről papa-mama él, az én oldalamról csak a mama, apukám 1 hónapja sajnos meghalt. :(

38 hetes kismama

2010. máj. 18. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!