Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy hete késik a tesztek...

Egy hete késik a tesztek negatívak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit tanácstalan vagyok.Egy hete késik,két tesztet is csináltam mindkettő negatív.Nüncs terhes tünetem maximum a mellfeszülés,de az menstruáció előtt is van.Két gyerkőcöm van náluk 4 hetesen már mutatta a teszt.Csak jövőhéten fogad a dokim.Volt valakinek olyan hogy a teszt nem mutatta de terhes volt? Ennyi késésnél már valaminek látszania kellene ha ott a baba nem?25-ös érzékenységű tesztet használtam. Köszönöm előre is aki válaszol :)

2017. jún. 8. 08:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát én azt mondom neked, hogy tesztelj még egyet doki előtt, lehet hogy később fogant ezért nem mutatja még a teszt. De tutit csak a doki tud neked mondani jövőhéten !
2017. jún. 8. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!