Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek hányszor eszik 17-20...

Kinek hányszor eszik 17-20 hónap körüli babája?

Figyelt kérdés
Mert az enyém félóránként csipeget pár falatot ,egész nap és még így is rendesen ebédel,beleértem a reggelit és a vacsit is, szerintetek nem kéne engednem,igaz nem kövér a lányom max 11-11,5 kg-m és 83cm!
2010. máj. 18. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
6-7 alkalommal eszik a fiam, most lesz 19 hós. Szerintem ha kívánja az ételt, adj neki nyugodtan, tényleg nem kövér a babád. De gondolom nem édességet eszik egész nap, hanem gyümölcsöt, ilyesmit csipeget. Abból szerintem nem lehet gond. Az én fiam is sokszor eszik, de egészen biztos vagyok benne, hogy nem attól lett 92 cm (13 kg amúgy). Szóval amíg nem kövér és egészséges dolgokat csipeget, addig nincs vele gond.
2010. máj. 18. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Én kislányom 17 hós és 6-7x eszik egy nap (beleértve a két szopizást is, de az már csak játék). Egyébként ha én eszek ő is kér mindig, akármikor evett előtte. Viszont, ha nem éhes határozottan elutasít. Szerintem ők még tudják mikor mennyit kell enniük. A lényeg, hogy egészséges dolgokat adj neki.
2010. máj. 18. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én fiam is csipegetne, de én nem engedem neki, mert akkor az egész napunk evésből állna. Lehet, hogy én vagyok nagyon szigorú, de ha rendesen reggelizik, akkor nem lehet fél óra múlva olyan éhes, hogy adjak neki valamit. Néha előfordul, hogy étkezések után megkínálom aprósággal, de azt is csak akkor, ha látom, valóban megfelelően evett.

Lehet, hogy még most nem kövér, de a gyerek ezt az étkezési módot szokja meg, s később is ezt fogja követni.

2010. máj. 18. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:

18 hónapos kisfiam 4-szer eszik és 3-szor szopizik.

Ébredéskor szopizik, 8-8.30. körül reggelizik. A tízórai általában kimarad, de ha éhes, akkor kap gyümölcsöt, joghurtot vagy egy túró rudit. Az ebéd 12-12.30. körül van, alváshoz szopizik. Ébredés után gyümölcs és 18-18.30. körül vacsorázunk. Nálunk a vacsora is főtt étel. Esti alváshoz megint szopizik. Jó étvágyú gyerek, 11,5 kg. Néha-néha kér rágcsálni kekszet, akkor adok neki, mert egyébként mindent megeszik.

2010. máj. 18. 15:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Édességből egyedül a túrórudit fogadja el,meg a kinder tejszeletet más édességet nem szoktam adni neki,pedig ki próbáltam több fajta édességet de nem kellet neki aminek örülök is és bízom benne nagykorában se fogja enni,almát meg narancsot szereti nagyon a banántot sem eszi mert édes,az édes dolgokat nem szereti,inni vizet meg őszibarack levet szokott ja és 17hónapos lessz 24-én tölti be!És köszönöm hogy válaszoltatok,szép napot mindenkinek!!
2010. máj. 18. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!