Gondolatolvasó lenne a kisfiam?
Már többször is megtörtént, hogy gondoltam vmire és a kisfiam kimondta (3 éves múlt).
Ma pl. nézegettem a bébiételeket és azon gondolkodtam, hogy adjak-e már húsosat a 6 hónapos öcsijének, mikor azt mondta, hogy "Anya, én nagyon szeretem a husit!" Egyáltalán nem beszéltünk előtte húsról és a címkén sem volt semmilyen húsra utaló kép, csak szöveg, de hát olvasni nem tud még! :)
És ilyesmi már többször is előfordult, vajon hogy lehet?
Nálunk is van ilyen.
Még szoros a kötelék közted és a gyermeked között.
Én este nem gondolhatok arra, hogy felébrednek mert 2 perc múlva fent van mind a kettő:), már többször előfordult. (külön szobában, másik szinten vannak)
4 hónapos fiú és 2 éves kislány anyukája
Nálunk is van ilyen hogy gondolok rá hogy kiszaladok megnézni a postaládát, még fel sem álok de már hozza a cipőket, meg ilyesmi.De pár napja volt egy kisebb vitánk a párommal mert kevés a szex, mondunk egymásnak mindent hogy miért csak a valós okot hogy van hogy elöbb elalszunk mint a gyerek (22-24 körül alszik el mindig), és akkor 20hkor bevonult a szobájába és aludt.:)
Amugy 20hós.
Köszönöm a válaszokat!
Felnőttel még nem ilyen, csak a kisfiammal, de vele rendszeresen.
Ill. olyan többször is volt, hogy Anyuval éppen egyszerre hívtuk egymást, pedig amúgy nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon :)
Azt tudom, hogy a gyerekek nagyon szorosan kötődnek az Édesanyjukhoz, sőt valameddig egy személynek is érzik magukat vele, csak ez így akkor is nagyon sokkoló volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!