Elakadtunk a névadásnál. Mi a véleményetek? (Többi lent)
Én maradnék a Zsombornál, nekem erőltetettnek tűnnek az alliteráló nevek. Ha nagyon szeretnéd és nem túl hosszú a vezetéknév akkor kapja meg mindkettőt, vagy pedig kössetek kompromisszumot és legyen egy harmadik név.
Szerintem szép a Lőrinc és a Lóránd is.
Nekem a kedvenc ferfi nevem a Zsombor :-) De a Lukacs nem nagyon tetszik.
Viszont nekem is olyan 2-3 hetbe telt, hogy elfogadjam azt a fiu nevet, amit a parom szeretett volna, most mar nekem is nagyon tetszik, elkezdtem azon szolitgatni a babat es valahogy olyan termeszetes lett par nap utan. Az a fiu nev, amit en valasztottam eredetileg, pedig egyre furcsabb volt.
A lany nevunk persze mar reg megvolt, ami tokeletes lett volna, mind a kettonknek nagyon tetszett, na ezert is ereztem, hogy tuti fiam lesz :-D
Szerintem gyönyörű név a Lukács. A Zsombor pedig tucat és csúnya.
De ne ez legyen számodra mérvadó. Adj a férjednek időt, hátha megbarátkozik vele! Ha pedig nem, akkor keressetek olyan megoldást, ami mindkettőtöknek tetszik, hiszen közös a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!