Ha egy kisgyerekes családot zavar a kutyaugatás, akkor mindenképpen nekik van igazuk?
Ez egy összeszokott nagy kertes, családi házas 'közösség', mindenki legalább 10 éve itt lakik. A család pár hónapja költözött ide. A kutyák is 8 év fölöttiek. Itt az említett családon kívül mindenkinek legalább 1 kutyája (és más állata) van, és imádják egymást, rendszeresen járnak át egymáshoz, küldenek ajándékokat a kedvenceknek, senki másnak nincs semmi gondja az esetleges ugatással... Átlátni nem lehet, téglafal és fészerek választják el a két kertet.
Normális bemutatkozás, problémakifejtés nem történt, a nemtetszést üvöltözéssel, káromkodással, tettlegesség (kutyák, gazda felé) ígérgetésével, kétajtós szekrény típusú apuka egyedülálló nőkre való uszításával "fejezi ki". Azóta másik idős, egyedülálló szomszédot is letámadtak más ügyben, persze csak otthonuk biztonságából. Természetesen mindig a gyerekekkel jönnek. Persze ők mindent megengednek maguknak, ami másokat zavarhatna. Mit gondoltok erről? Mindenképpen nekik van igazuk csak mert "náluk van a kisgyerek"? Miért hiszik azt, hogy mindenkinek hozzájuk kell alkalmazkodni?
"ugye a társadalom belénk verte, hogy a gyerekeseknek"
Wtf?
Nem hallottam és nem tapasztaltam sose. Se gyerek előtt, se azóta.
Ezerszer inkabb kutyaugatas, mint zene. Foleg, hogy a mi szomszedunk is olyan fortelmet hallgat a harom gyereke mellett, ami zenenek joindulattal sem nevezheto.
A kutyak meg ritkan ugatnak ok nelkul. Talan zavarja oket, hogy jeleznek, mikor ejjel csavarognak?!
Nem, nincs igazuk mindenképp.
Persze, előfordul, amikor a dög egész nap vonyít, mert szegény párával senki sem foglalkozik. De nálatok egyáltalán nem ez van.
Engem speciel a szomszéd kölykök zavarnak. Márciustól októberig ki vannak zavarva egész napra a kertbe és az ereszt meg a bádoghordókat püfölik botokkal. A szülőket nem érdekli..
A másik szomszédunkban meg kedves, aranyos gyerekek laknak, akik néha kiabál (hát ez van, gyerekek), de nem zavaróak.
Szóval helyzetfüggő. A te helyzetedben szerintem nektek van igazatok.
Csak pár választ olvastam el, inkább nem kommentálom. :D
Szerintem nincs igaza az új szomszédnak. Mondom ezt kisgyerekesként, és úgy hogy nem tartok kutyàt, ill. zavar az ugatàs...
Most vettünk lakást, néztünk családit is, de kevés a pénzünk hozzá. Volt egy, amit meg tudtunk volna venni, de....tele volt a környék kutyákkal ês számomra rettenetesen zavaró volt az ugatásuk. Nem vettük meg. Hiszen ha idegbajt kapnék, akkor nem éri meg.
Egyeseknek a gyerek mindenre kifogás. Én utálom a kutyaugatást, de ha nem minden éjjel az én ablakom alatt üvöltene, eszembe se jutna szólni érte, vagy pattogni miatta. És főleg nem jutna eszembe a gyerekre fogni, amikor lehet, hogy ő inkább játszana velük.
A szomszédaid nem lehetnek túl intelligensek, már bocsánat.
Ugyan ez volt itt is, minden alkalommal mikor a kis dög vinnyogott szóltam az anyukának. Az nem volt gond ha a kis Benett végig ordította az utcát reggel.
Ne hagyd magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!