Szülés után 6 hétig csak tisztulás van? Vagy közbe is megjöhet a menstruáció? Hogy néz ki? (Első szülés)
Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 16:37
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos,hogy 6 hétig vérez valaki.Sőt,szerintem az a ritkább.A tápszeres babák anyukáinak 6 héten belül simán megjöhet.
2/5 anonim válasza:
Eleinte tudtam szoptatni, de hamar tápszeres lett a babám.
Sokáig tisztultam, de volt szünet a tisztulás és az első menstruáció között. 1 hét talán..? Szinte pontosan a szülés után 1 hónapra érkezett.
Amúgy másfél hét volt nekem erős tisztulásos vérzés, utána már elég volt a sima betét. De ez mindenkinél más.
3/5 A kérdező kommentje:
Meg lehet különböztetni?? Ha menstruáció akkor ugyanolyan mint régen volt??
2017. máj. 30. 16:49
4/5 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy szülés után 6 héttel megjön. Ilyen esetben én visszamennék az orvoshoz, mert bennmaradhatott egy méhlepény darab, ami most vált le, és te menstruációnak gondolod. Én is így jártam. Azonnal műtöttek.
5/5 anonim válasza:
Szia.Szülés utàn kb egy hétig enyhe nem erős vérzésem volt.Rà 30 napra megjött és a többi honapban is.8-9 honapig szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!