Menstruacios tisztulás folyamat sebességének meggyorsítása lehetséges-e?
Nem lehet sem gyorsítani sem lassítani. Sem vízzel, sem citrommal, sem tejjel, sem ráolvasással semmivel sem lehet.
Ideje lenne már 1 millió kérdés után felfogni hogy nem a menstruációd fog alkalmazkodni hozzád, hanem te fogsz hozzá..
off:
mármint a menstruációt akarod rövidíteni? én még ilyenről nem hallottam, hogy összefüggne a vízfogyasztással, de ha mégis, akkor majd nagyot nézek... bár ha belegondolok egy ideje jóval több folyadékot iszok, régen alig ittam. és régen tovább+többet véreztem, de én ezt az öregedésnek tudtam be...
35N
A menstruációs folyamat nem tisztulás, pláne nem a szervezeté, hanem a megvastagodott endometrikus sejtek válnak le a méhfalról, ha nem történik beágyazódás. Semmi köze a tisztuláshoz. Jelzem, a szervezeted nem koszos, főleg, ha a májad és veséd jól működik.
És nem, nem lehet meggyorsítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!