A Leventet, hogy lehet becezni a Levin kivul?
Figyelt kérdés
2017. máj. 29. 14:49
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Akit én ismerek Leventét, őt Lelének szokták becézni. Aranyos, de csak kicsiként tudom elképzelni ezt a becenevet.
4/11 anonim válasza:
Ismerek Levit aki Lui a másik Lecsó.
5/11 anonim válasza:
A becenév nem olyasmi, ami "lehet", tehát nem egy eleve létező dolog. A becenév kedveskedés, közeli kapcsolatot feltételez az illetővel és igen gyakran egyéni is. Így a válasz: akárhogyan.
7/11 anonim válasza:
Kisfiam Lev (menő 11éves)
Hiszti rohamot kapott kiskorában mikor a mama Levuskának hívta
8/11 jafnrétti válasza:
Fiam Levente nevű osztálytársát Levesnek szólítják :D
Egyébként bárkit bárhogy lehet becézni.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy barkit barhogy lehet becezni, koszi!
A tobbeiknek koszonom!
2017. máj. 30. 09:22
10/11 anonim válasza:
Én Levente vagyok,és nagyon tudom utálni amikor Levinek hívnak az emberek. Illetve nem soknak engedem meg. (Egyedül öcsém,illetve olyan felnőtt ismerősök,akik kisebb korom óta ismernek). Mástól nem veszem jó névnek. Amúgy szerintem a Levi kicsit b*zisan hangzik. Nekem van másik becenevem,ezért inkább Levente csak simán.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!