Ötleteket szeretnék, hogy milyen fiú nevet tudnánk adni, ami nem túl régies, és nem túl gyakori, viszont lehet becézni is?
Párom a saját nevét szeretné (Norbert) ami tetszik is, de szeretném ha saját neve lenne a babának.
Vezeték név 2 szótagú, S-re végződik, vegyes hangrendü. A nagyfiam Alex egyébként... az elöző kapcsolatomból, vagyis nem ugyanaz a vezeték nevük.
Legyen Norbert és mellé valami 2. név. Majd a gyerek eldöni melyik akar lenni. Én szívesen viseltem volna apám nevét. Vagy legyen Norbert a 2. név.
37 / F
Róbert?:-D
de ha rövidebbet szeretnél: Márk, Iván, Erik, Ákos, Simon
Köszönöm az eddigi válaszokat! Róbert már foglalt, sajnos.
Bár nem tudom egy Erik vagy Márk nevet hogy lehet becézni...vagy a Mórt.
Az alliterálókból a Nándor tetszik, és persze jó ötlet a 2 keresztnév is!
Erik: Riki
DE ennyi erővel az Alexet se lehet...
Tényleg Alexet, hogy becézitek, hísz az nem az Alexander becézése alapból?
Különben most lányban meg fiúnkban is sok olyan név van amit nem is lehet becézni, ez a divat most.
Ja és párom ragaszkodik a becéző alakhoz, nekem Máté, Márk is simán megfelelne...
Egyébként lánynévnél is ez volt a baja: a Kinga név nem becézhető (sztem igen, Kingi, Kingus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!