Anyukák kinél volt olyan hosszabb ideig nem ment a szex?
Figyelt kérdés
Barátom minden veszekedésnél a fejemhez vágja és annál jobban nem megy a következő próbálkozásnál szó szerint fáj az együtt lét a falat kaparom :( rettegek a következőtől!volt valaki hasonló cipőbe? 9hónapja csak próbálkozunk már soha nem lesz olyan jó mint szülés elött? (Kivül belül szakadtam varrtak+gátmetszésem volt):(
2017. máj. 23. 14:08
1/6 anonim válasza:
Igaz én császárral szültem, de nekem is ez a bajom. Kellemetlen, fáj, csont száraz vagyok.
Akármennyire is próbálkozok, nem megy.
2017. máj. 23. 14:21
2/6 anonim válasza:
Engem kívül vágtak belül szakadtam, jól megkínlódtam és sokáig mire meglett a gyerek, akkor azt hittem annál rosszabb már nem lesz. Nah aztán elkezdtek össze varrni (persze mondta a doki,hogy akkora egy sz.r fájdalomcsillapítót kaptak,hogy kb mintha egy panadolt vennék be). Hát a 6 hetes kontrollnál azért időbe telt mire hajlandó voltam a lábam szétrakni a dokinak. Pár hónap után már kívántam a szexet,de a célegyenesbe elkapott a pánik a sírógörccsel együtt. 10 hónappal a szülés után eljutottunk oda,hogy bár remegtem a félelemtől,de mondtam a férjemnek,hogy próbáljuk meg. Furcsa volt,főleg az,hogy orbitális fájdalomra számítottam,de abszolút nem fájt. A következő alkalomnál már minden olyan volt mint rég :D A férjem végtelenül türelmes volt és nem akart semmit rám erőltetni és a fejemhez se vágta soha a dolgot. Azóta már 3 gyerek van,de a másik szülés...már a szülőszobán elhagyta a számat az,hogy akár most azonnal a következőt (4.ik babát már nem akarunk) szóval nem voltak ilyen gondok. Viszont sajnos fordult a kocka és most férjem is megtapasztalhatja a türelmet stb amit anno nekem adott, mert ugyan ő hiába akarja még az egyik orvostól a másikig szaladgál,hogy megoldódjon a gondja és menjen is neki. Szóval teljes mellszélességbe mellette vagyok mert szegény önbecsülésének így is rossz és nagy butaság lenne + még jobban rontanák a helyzeten ha azt tenném amit a te párod veled, mert az nem a jó megoldás.
2017. máj. 23. 14:31
3/6 anonim válasza:
Ez már régen nem a szülés, hanem a barátod türelmetlenségének a hatása. Azért nem megy, mert félsz, hogy fájni fog. Begörcsölsz, csont száraz vagy, és ez csak egyre nehezebb lesz.
Az egyetlen megoldás az lenne, ha a barátod nem veszekedne meg erőltetné, hanem türelmesen elcsábítana. Mennyire szokott előtte felizgatni? Ez se mindegy!
Ha kellően begerjedsz, de a nedvesedés még nem a régi, azon egy kis síkosító segítene. A hegszövetek ruggalmassága is javul, ha "edzitek". Türelemmel, odafigyeléssel max egy hónap alatt be lehet járatni újra.
2017. máj. 23. 14:48
4/6 anonim válasza:
Mekem másfél év volt mire fájdalom nélkül együtt tudtunk lenni. Igy az első évben alig párszor voltunk együtt...szerencsére a férjem nagyon megértő volt. Szoptatsz még? A gatmetszés nem sokáig zavarhat be, a szoptatás viszont jó sokáig, a hormonális változások miatt olyan rugalmatlan a hüvely hogy baromi fájdalmas lehet tőle a szex...
2017. máj. 23. 14:55
5/6 anonim válasza:
Szerintem is itt már inkább a rágörcsölés a gond. Amin nincs is mit csodálkozni, mert a pasid marha türelmetlen, és ezzel hatalmas nyomást helyez rád. Én császáros voltam, de a szoptatás miatt kedvem se volt, meg száraz is voltam és emiatt fájt. 11 hónap volt, mire helyrejöttem, de nekem nagyon türelmes volt a férjem, megértette a szitut, sosem piszkált, óvatosan próbálkozott. Most már nagyon jó. Türelmesebbnek kéne lennie, mert szerintem pont miatta nem megy, már előre rettegsz :(
2017. máj. 23. 15:58
6/6 anonim válasza:
En is császáros voltam, de amig szoptattam, en sem kivantam, száraz is voltam mint a sivatag. 10 honap volt, mire kezdtünk ismet osszemelegedni, addig csak benaztunk. De a sikositot mi is bevetettuk, klasszisokkal jobban ment tole es elvezetesebb lett, en meg lazább voltam. Vegul ugy alakult hogy most jobb a szex mint gyerek elott.
Kitartast. Ja, es a parod tenyleg türelmetlen, ezt igy nem lenne szabad neki a fejedhez vagni nem te tehetsz rola. Ezt beszeljetek meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!