Baba adókártyája. Rosszul tudom?
Figyelt kérdés
4 hetes a kislányom minden papírja megérkezett már kivéve az adókártyát(fontos lenne az adószáma a családi adókedvezményhez) Automatikusan postázzák vagy rosszul tudom és igényelni kellene?2017. máj. 16. 19:57
1/12 anonim válasza:
Mi megkaptuk automatikusan pár nappal a taj kártya után.
3/12 anonim válasza:
Adóazonosítója lesz, nem adószáma, és csak akkor kell most a kedvezményhez, ha a magzatit nem vettétek igénybe. JAnuártól nem kell módosítani a nyilatkozatot, ha megszületik (nem kell az adóazonosító egész évben, majd a jövő évi bevalláshoz)
4/12 anonim válasza:
Nekünk automatikusan postázták.. :/
Valahogy az első hónapban megjött..
5/12 anonim válasza:
automatikusan küldik, de nekünk is volt vagy 2 hónap mire megjött. telefonálj be hogy hol van.
6/12 jafnrétti válasza:
Elvileg automatikusan küldi, sima levélként. Ha bemész a NAV-hoz, meg tudják mondani, mikor küldték ki. Az a szép, ha ők kiküldték, de te nem kaptad meg, akkor pótlásként igényelheted, pénzért. Én speciel így jártam.
7/12 anonim válasza:
Szia. Az én lányom 4 hónapos és még mindig nem jött meg az adókártyája. A napokban hívtam a NAV-ot, mondták, hogy legyünk türelemmel, majd megjön.
Nekünk egyébként a babakötvényhez kellene. :)
8/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok megint!
Ti nem kaptatok levelet a MÁK-tól a babakötvénnyel kapcsolatban?Mert abban benne van az adóazonosítója a babának. :)
9/12 anonim válasza:
3honapos és még nem érkezett meg.amugy meg ha felhívod a navot megmondják a számát ha csak arra van szükség majd kikuldenek postán egy papírt a számmal együtt.ennyi
10/12 anonim válasza:
Kb 1 hetes volt a lányom mikor hozta a postás, én meg csak néztem hogy mi a bánatnak kell ez egy kisbabának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!