Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortól jártok játszóra?

Mikortól jártok játszóra?

Figyelt kérdés
mennyi idős volt a kicsi, mikor már játszótérre mentetek vele?
2017. máj. 13. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Amikor már tudott mit kezdeni ott. Legelőször amikor már stabilan ült, és bele lehetett tenni a hintába. Eleinte csak ennyire használtuk a játszóteret. :D Aztán amikor már járt, akkor szép lassan felfedezte. Csúszdázni eleinte úgy tudott, hogy felraktam a tetejére és fogtam a kezét ahogy csúszott. Aztán már nem kellett fogni, aztán már fel is mászott egyedül.
2017. máj. 13. 14:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Onnantól hogy önállóan járt. Ez 18 hónaposan következett be.

Hintánk volt(van) otthon így csak azért nem mentünk (főleg hogy mindig foglalt volt).

2017. máj. 13. 14:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Úgy, mint az előző válaszoló.

Kb. 8-9 hónaposan hintázni jártunk. Majd ahogy nőtt a játékokhoz, fokozatosan egyre több használt.

Annyit azért hozzátennék, hogy nálunk vannak olyan játékok, amik kimondottan kicsiknek készültek, pl minicsúszda.

2017. máj. 13. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:

11 hónapos kora óta, először csak hinta meg ugráló állatka( nem tudom mi a neve) ,aztán most már 13 hónaposan azért homokozik is.

Még nagyon hamar megun mindent, ahogy elkezdünk játszani már mutat másra hogy az érdekesebb, de igényli mert mindig megörül mikor elmegyünk játszi mellett és be akar menni.

Könnyebb lesz ha tud menni és ő választja ki mivel szeretne játszani :) Addig is jó szocializáció, mert nagyon figyeli a többi gyereket ahogy játszik.

2017. máj. 13. 14:12
 5/10 anonim ***** válasza:
8 hónapos kora óta. Nálunk van babáknak való hinta, azt használtuk először. Itthon is van benti hintánk, de így legalább levegőztünk is.
2017. máj. 13. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Az első gyerekkel úgy, mint az első válaszoló. Volt egy időszak, amikor elvittem a játszótérre, 10-15 percet hintázott, közben elaludt, aztán aludt néhány órát a babakocsiban. A második (nyári) gyerek 2 hetes, a harmadik (téli) gyerek kb. 2 hónapos korától járt játszóra :-) A legkisebbnél volt olyan, hogy nyáron vittem ki egy nagy pokrócot, és azon nézelődött, amíg a testvérei játszótereztek.
2017. máj. 13. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Március melegebb napjaitól, akkor volt egy éves és már tudott járni. Előtte hideg volt ahoz, hogy négykézlábazzon. Bár láttam olyan nagytesós gyereket, aki még csak kúszni tudott, de már kitették a gumiszőnyegre, jól felöltöztetve. Én ilyen korán nem vittem azért, de lehet, hogy csak nekem nem volt kedvem ehhez, a gyerekek meg imádják.
2017. máj. 13. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Másfél éves kora óta. Szeptember végén indult el, eleinte túl hamar elfáradt, aztán tél miatt nem mentünk játszótérre, csak most tavasszal.
2017. máj. 13. 15:14
 9/10 anonim ***** válasza:

11,5 honapos kora ota folyamatosan.

Elotte a kertben hintazott.

Hiaba van kertunk, nincs fuves resz benne. Az egesz le van rakva kovel. Utalom. Itt nem tud futkosni, es 11.5 honaposan mar tudott menni, igaz cipoben nem, ugyhogy eleinte csak maszott a fuben. Aztan utana mar futkosott, labdazott, maszott, csusztattam stb. Itt szerencsere nem csak nagyoknak van jatek, hanem piciknek is, pl kisebb maszoka, kisebb csuszda, alagut stb. Meg nagy fuves resz van futkosni. Most mar 15.5 honapos, imad kint lenni nagyon. Amiota tud menni azota egyaltalan nem erdekli a hinta, utalja, nem ul meg benne :D

2017. máj. 13. 17:14
 10/10 jafnrétti ***** válasza:
Amikor már stabilan járni tudott, olyan 13 hónapos korától kb.
2017. máj. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!