Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jól hangzik a Hargitay Alexis...

Jól hangzik a Hargitay Alexis név fiúnak?

Figyelt kérdés
Magyar és svéd szülők, a baba Svédországban születik, de M.o-n fog felnőni.
2010. máj. 16. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem furi,meg szegénynek nehéz lesz kimondani az Alexis-t.
2010. máj. 16. 12:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az Alexist eddig csak lánynévként hallottam. :D Szóval fiúnak ezért nem adnám.
2010. máj. 16. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a Hargitay szép magyar vezetéknév, én szép de hagyományos hangzású keresztnevet választnék hozzá. Nekem az Alexis emiatt nem tetszik, azt inkább valami egyszerű és tizenkettőegytucat vezetéknévhez tudom elképzelni.
2010. máj. 16. 12:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hallottam még fiú névként csak kislányt ismerek akit Alexis-nek hívnak. Azt sem Mo.-n.

A Hargitay családi név az gyönyörű.

2010. máj. 16. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:
A Hargitay gyönyörű név, vétek lenne egy külföldi keresztnévvel összepárosítani. Főleg, hogyha itt fog élni a kisfiú Magyarországon. Válasszatok valami, az anyuka rokonainak is könnyen kimondható magyar nevet - vagy olyat, aminek van magyar és svéd formája is, és anyakönyvezzétek magyarul :)
2010. máj. 17. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:

A Hargitay mellé valóban jobb döntés lenne inkább az Alex szimplán, ha itt fog felnőni.

Eddig én is lánynévként tartottam számon az Alexis-t. :)

2014. júl. 16. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!