Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idos korban ultetheto...

Mennyi idos korban ultetheto fel a baba a babakocsiban? Teljesen vagy csak kicsit celszeru felemelni a hattamlat?

Figyelt kérdés
6 honaposan lehet mar? Mert vegul is az etetoszekben is ulni fog...
2017. máj. 12. 19:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már tud ülni, meg tudja tartani magát.
2017. máj. 12. 19:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem ül, addig sehol sem ültetni. Az ül azt jelenti hogy saját maga húzza fel magát teljesen ülésbe, egyenesen. Előtte való erőltetett ülésből származó gond lehet, a következő héten nem látszik, csak évekkel később..
2017. máj. 12. 19:34
 3/17 A kérdező kommentje:

ha 6 honaposan meg nem ul magatol, hogy kezditek meg a hozzataplalast?

fektetve nem etethetem...

2017. máj. 12. 19:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én sem ültetném még babakocsiban, nagyon károsodhat a gerince, ha még magától nem tud ülni. Én a hozzátáplálást úgy csináltam, hogy vagy ölben volt, vagy a pihenőszékben megemelve a háttámla, de akkor sem derékszögben ültetve és úgy kóstoltattam az ételt. 6 hónaposan még nagyon pici az etetőszékhez. A hozzátáplálás ráadásul nem 1 órás lakoma, pár kanál kóstolás, 5-10 perc az egész.
2017. máj. 12. 19:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
6 hónaposan a hordozóban etettem, 8 hónaposan kezdett ülni.
2017. máj. 12. 19:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Dontheto etetoszekunk van.

A kocsiban 3 hos koratol fekudt a sport reszben.de majdnem teljesen vizszintben.

Olyan 5-6 hos volt,mikor kicsit megemeltem a hattamlat,de a fokozatok kozott hevederrel allithato volt,igy csak a hevederen huztam.

2017. máj. 12. 20:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Dönthető etetőszékünk volt, félig fekvő helyzetben kezdtük a hozzátáplálást. 7 hónaposan felállt és kapaszkodva lépegetett, de ülni csak majdnem 9 hónaposan tudott. Addig nagyon görbe volt a háta és dőlt össze-vissza. Így a babakocsiban is majdnem 9 hónaposan ültettük fel.
2017. máj. 12. 20:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az ül, azt jelenti, hogy nem görnyed össze, megtartja magát. (Klasszikusan fekvésből hasizomból nem tudnak felülni csak kb. ovisan. Először általában bútor mellett húzzák fel magukat vagy négykézlábból tottyannak oldalra.) Annyira meg lehet emelni a babakocsi alját, mint amennyire kb. a hordozók is hajlanak. Etetőszék helyett is jó a hordozó, babakocsi, de lehet egyszerűen ölben is etetni.
2017. máj. 12. 20:27
 9/17 jafnrétti ***** válasza:
100%
6 hónaposan még úgyis csak pár kanállal kóstolgatnak általában, ezt ölbe véve csináltam. De vannak, akik megvárják az ülni tudást a hozzátáplálással, mert az már biztos jele annak, hogy megérett rá.
2017. máj. 12. 20:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha stabilan ül, teljesen ülhet. Nálunk úgy volt, hogy mikor magától kiült 7 hónaposan ki is nőtte a mózest, a sportrészben csak kicsit emeltem meg kb 2 hét múlva, nem akartam teljesen felültetni. Mert amikor kiült mászásból eleinte alig maradt ülve aztán eldőlt. Babakocsiban meg nem 2-5 percet ült volna. Ő meg nem erőltette a babakocsiban ülést amúgy se. :D 9 hónapos volt, amikor otthon is láthatóan stabilan megült akár sokáig is, ezzel egyidőben babakocsiban félülő helyzetből felhúzta magát, akkor teljesen felhúztam a háttámlát is.

Etetés.. én is hordozóban etettem.

2017. máj. 12. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!