Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem szeretnénk gyereket a...

Nem szeretnénk gyereket a párommal. Miért ítélkeznek?

Figyelt kérdés
Azt hinné az ember, a mai világban ez teljesen elfogadott. Ennek ellenére mindkettőnk szülei, családja teljesen meg vannak botránkozva. Szeretem a gyerekeket, de nem szeretnék sajátot. Soha nem is szerettem volna, és örülök, hogy olyan párra találtam, aki szintén így van ezzel. Annyira elítélendőek volnánk? Megérdemlem az utálkozást és a lenézést, amit kapok?
2017. máj. 9. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki ítéli el. Szerintem aki egyáltalán nem szeretne gyereket, annak nem is való, amíg nem akarja. Már bocsánat, de a gyereknek szeretet kell, és aki eleve nem akarja a létezését sem, nem biztos, hogy tudná szeretni.
2017. máj. 9. 18:01
 2/11 anonim ***** válasza:
67%

Mindenki mindenért ítélkezik. Most nálad pont a gyerekvállalás miatt, de ha szőke vagy az a baj ha jó autód van akkor k..va vagy és összeszo..tad rá a pénzt vagy kifogtál egy gazdag pasit, ha kövér vagy az a baj, ha jó tested és edzel van akkor csak a külsőd érdekel és felszínes vagy stb stb.

Napestig lehetne sorolni.

Ez tök általános. Nem te tehetsz róla.

2017. máj. 9. 18:11
 3/11 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, mindenki ítélkezik mindenkin.

Egyke vagy? Mert akkor lehet, hogy nem elítélik, hanem te vagy az egyetlen gyermekük és nagyon szeretnének majd unokát. Ebben az esetben mondjuk meg tudom érteni őket. De ha többen vagytok tesók, netán van is unoka és így "ítélkeznek", akkor majd megszokják.

2017. máj. 9. 18:18
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Hát elég gáz, hogy a családotok lenéz és utálkozik. Másokkal meg ne foglalkozz, mert ők se igazán foglalkoznak veletek, csak jár a szájuk.
2017. máj. 9. 18:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak egy esetben ítélkezek: ha nem akar, de mégse védekezik rendesen.
2017. máj. 9. 18:28
 6/11 anonim válasza:
73%
Hasonló helyzetben vagyok én is... Engem sokáig rettentően bántott, hogy így viselkednek velem és megjegyzéseket tesznek a hozzáállásunkra. De egy idő után berágtam és én is hasonló magánjellegű ítélkezést folytattam az ő életükkel kapcsolatban... miért váltak el, miért csalta meg a párját, miért üvöltözik az utcán a gyerekével stb. Ez így kínosan hangzik, de tanultak belőle,már nyugodtabbak a családi ebédek. :D
2017. máj. 9. 18:42
 7/11 anonim válasza:
42%
Ne érezd ezért kellemetlenül magad.. Én se szeretnék soha gyereket persze az a gond nàlunk hogy a pàrom meg igen.. De remélem még jó sokàig meg úszom a terheséget és a gyerekvàllalàst is.. Ti is ha nem akartok gyereket akkor ne is legyen.. Ne halgasatok senkire csak a sajàt érzéseidre.. Üdv 21.N
2017. máj. 9. 19:26
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Megvan a heti nem akarok gyereket kérdés.
2017. máj. 9. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
81%

Ez a csaladi kapcsolatok kategoriaba tartozik es baromira nem a gyerekvallalasba.

Minden heten valaki megkerdezi ezt........ha nem akarsz, nem akarsz! Itt senkit sem erdekel hogy egy vadidegen no nem akar gyereket, a csaladoddal meg mi nem tudunk mit kezdeni, egyik fuleden be, masikon ki, vagy megmondod nekik hogy ne cseszegessenek ezzel.

2017. máj. 9. 20:19
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Meg lehet érteni a szülőket is, hogy ez rosszul esik nekik és el vannak emiatt keseredve. Én is sz.rul érezném magam, még ha ésszel fel is fogom, hogy nem erőltethetem a gyerekemre a saját akaratomat. Azért gondold végig, Te sem leszel mindig fiatal, most nyilván más céljaitok vannak, de öregkorodban lehet, hiányozni fog a család.
2017. máj. 9. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!