Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most 21 éves vagyok,9 hetes...

Most 21 éves vagyok,9 hetes terhes, tehát 22 évesen fogok szülni, szerintetek ez nem jó dolog?

Figyelt kérdés
Párom szerencsére jól keres, én is, ár saját házunk van, hitelmentesek vagyunk,imádjuk egymást,és eddig nagy örömmel töltött el a terhesség, de egyre több negatívumot kapok,hogy ne korai e? Szerintetek korai? Persze eszembe sincs,hogy elvetessem, csak érdekelne a véleményetek...ez ennyire ciki lenne? :o
2017. máj. 8. 16:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ezt nektek kell tudni, csak rátok tartozik.

Viszont ne akarj megfelelni senkinek, mert egyrészt soha nem lehesz elég jó, és ettől csak rosszul érzed magad, másrészt meg csak egy életed van, azt kell élni, nem másét.

2017. máj. 8. 18:30
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

Már adott a dolog,nem mindegy ki mit gondol?

Off: Itt minden 20 éves baromi jól keres és saját háza van. De hogy honnan?!

2017. máj. 8. 18:36
 13/18 anonim ***** válasza:
58%

Már az is fura, hogy ilyen idősen ennyien tudják az állapotodat. Hisz csak 9 hetes vagy...

Az meg kimondottan nevetséges, hogy "eddig nagy örömmel töltött el a terhesség" Annyira az elején vagy még. Tudod, mennyien fognak még véleményt nyilvánítani?

Sok fiatal kismamát ismerek, de hozzájuk képest elég éretlennek, bizonytalannak tűnsz

2017. máj. 8. 18:39
 14/18 anonim ***** válasza:
54%
Az a ciki, hogy ennyire számít mások véleménye. Felnőtt nő vagy, hamarosan anya. Ezzel a gondolkodással nehéz lesz gyereket nevelni.
2017. máj. 8. 21:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Ijjj ti barom állatok. Blablabla. Ennyi önelégült embert. -.- Nem ismertek. Ez a mai karrierista világban fura ha fiatalon szülnek az emberek. Ti meg elítéltek ..pffff....egy kérdésem volt. És pár mondatból ti leszűrítek hogy nem vagyok alkalmas rá. Azta..szerintem váltsatok pályát. :D Úgy látom, hogy nem értitek a kérdést. Én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy nem ciki e, mert a cigók szülnek manapság fiatalon. Egyébként irodai adminisztrátor vagyok, plusz mellette műkörmözök, és saját vállalkozásom van. Szóval anyagilag higyjètek el , hogy elbírjuk ha emiatt aggódtok. A normális válaszokat viszont köszönöm
2017. máj. 9. 09:48
 16/18 anonim ***** válasza:
77%

Na ezzel az utolsó mondandóddal tökéletesen lefestetted,hogy miért is nem való neked gyerek.

Ja és én fiatal anyavagyok,nem roma. 26 évesen várom a harmadikat a mérnök férjemtől. Soha senkitől nem kérdeztem meg,hogy mi a véleménye arról,hogy fiatalon lesznek gyerekeink. Miért? Mert nem érdekel. És nem néztek rám furán az sztk-ban se soha,mikor vártam a vizsgálatokra,ellenben a sok 16 éves romára igen. És szülésnél se tették az ablakba a bánásmódot,amit kaptak,az is biztos.

2017. máj. 9. 10:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, akármennyire is fáj, igaza van a többieknek. Terhes vagy, és az érdekel mások mit gondolnak erről? Felnőtt ember vagy, nemsokára anya leszel, el kell engedned azt, hogy adj idegenek véleményére. Mert ha nem teszed, csak magadnak ártasz vele.

Mindig lesznek "én jobban tudom" emberek, akik ezzel élik ki magukat.

Téged azért szólnak meg mert fiatalon szülsz, engem azért szóltak mert szerintük öregen(35 éves) szültem, meg azért mert a gyerek két éves korában visszamentem dolgozni. Utána jött a legjobb, a fiam állandóan beteg volt, ezért kivettem, akkor meg azt kaptam ugyan ezektől az emberektől hogy lusta vagyok dolgozni, azért nem adom közösségbe.

Másik kedvencem, hogy kint voltunk a játszótéren, és mivel nagyon fiatalnak nézek ki, odajött egy másik anyuka, hogy a semmire, tiniként miért vállaltam gyereket. Megmondtam hány éves vagyok, erre rögtön azzal jött hogy miért ilyen későn szültem. Őszinte leszek, szembe röhögtem.

Olyan nem lesz hogy mindenkinek megfelelj, az a lényeg hogy neked, a férjednek és a gyerekednek jó legyen, bármit is csinálsz.

2017. máj. 9. 14:53
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
Szánalmas egy anya jelölttől a privátban csírázás,pont mint a romák...
2017. máj. 9. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!