Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Alfréd névről vélemények?

Alfréd névről vélemények?

Figyelt kérdés

2017. máj. 6. 17:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21%
Nagyon gáz név ! Nevetséges és ronda. Alfréd a kacsanák fogják csúfolni.
2017. máj. 6. 19:51
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Mi a francért tesztek fel naponta ilyen kérdést, ha úgyis lepontozzátok azt akinek nem tetszik??... benne van a kérdésben "vélemények"...
2017. máj. 6. 22:08
 13/20 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam. Pont azért, mert véleményt kértem.
2017. máj. 6. 22:21
 14/20 A kérdező kommentje:

Amúgy köszönöm a hozzászólásokat.

Mondjuk ezt az így meg úgy fogják csúfolni dolgot nem értem. Szerintem egy közel 20-30 éves mesét kétlem, hogy tudni fogják a mai gyerekek. (Én se tudom milyen kacsáról beszélek). Max. ha a szülők/felnőttek elkezdik gúnyolni a neve miatt akkor a gyerek is átveszi és így tudom elképzelni az ilyen gúnyolódást.

Hozzáteszem, szerintem nehéz már olyan nevet találni amivel ne találkoznál valamilyen mesében vagy filmben.

2017. máj. 6. 22:26
 15/20 jafnrétti ***** válasza:
67%
Nekem tetszik, feltéve, hogy nem becézik Frédinek - de sajnos így fogják...
2017. máj. 6. 22:32
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
nekem tetszik
2017. máj. 6. 23:25
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Kacsával vagy anélkül is idétlen, ronda név. Egy német sem ad ilyen nevet már. Hát még magyarnak milyen idióta név.
2017. máj. 7. 09:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést kérek mindenkitől, aki szerint "undorító" ez a név.

A ti gyereketek biztos Brendon vagy Kende.

Végre valaki, aki férfias (!!!) nevet akar adni a gyerekének, nem pedig "cuki kisbabásat", ami csak max. 3 évig illik a gyerekre.

De én nem szeretném fikázni ezeket a neveket sem.

Szerintem komoly, viselhető név - de abszolút nem öreges.

A Frédi becézés nekem sem nagyon tetszik - talán azért, mert egy ismert mesekarakter.

Bár a 1900-as években a Benjáminokat is Bénizték.

2017. máj. 7. 12:34
 19/20 jafnrétti ***** válasza:
100%
Én nem vágom ezt az Alfréd kacsát, ez ki? Nekem csak a Batman inasa ugrik be az Alfréd névről, az meg szerintem nem annyira gáz.
2017. máj. 7. 12:40
 20/20 A kérdező kommentje:

Mindenki a becézéssel jön... Aki kérdés nélkül elkezd valakit becézni az szégyelje magát. Amúgy mi az Alfi becézésre gondoltunk, ha már muszáj, de szerencsére nem vagyunk az agyonbecézgetős fajta. Nekem amúgy mostanában az a tapasztalatom, hogy a játszótéren is megkérdezik a gyerek nevét és azt is, hogy szoktuk-e becézni és ha igen hogyan. Senki nem talál ki más gyerekére becézést. Ha meg igen, van szám és szólok, hogy nem úgy hívják... Sajnos az idősebb korosztály mániája a becézés és ha olyan nevet találsz amire azt gondolod nem lehet becézni hát jön a ...-ka ...-ke.

Amúgy köszönöm a hsz-eket és örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, hogy végre nem egy "tömegnév" (direkt nem olyat szeretnénk mivel gyakori a vezetéknév).

2017. máj. 7. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!