Hogyan lehet a brevi 0-18kg autósülés magasságát állítani?
Figyelt kérdés
Dönteni a támláját tudjuk, de elég magasnak tűnik, és azt olvastam, hogy lehet állítani a magasságát is, csak nem tudjuk hogyan.valakinek van ilyen autósülése?2010. máj. 15. 15:26
1/5 anonim válasza:
Melyik fajta Brevi van? A mienk ilyen:
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, ugyan ilyen a miénk is.
2010. máj. 15. 17:34
3/5 anonim válasza:
Arra mi sem jöttünk rá hogy hogyan lehet a magasságát állítani, csak annyira hogy ahogy döntöd úgy változik a magassága is. Mekkora babának lesz, menetiránnyal ellentétesen vagy megegyezően akarjátok?
4/5 A kérdező kommentje:
menetiránnyal ellentétesen még egyelőre,már kétszer átolvastam a netes használatit, de semmi ilyesmi nincs benne,szóval lehet hogy nem állítható a magassága
2010. máj. 16. 15:22
5/5 anonim válasza:
Nekünk úgy csak rövid ideig volt, mert amikor vettük már majdnem 10 kg volt a kisfiunk, és hamar meg tudtuk fordítani, így tökéletes, de nekem is nagyon magasnak tűnt amíg menetiránynak ellentétesen volt, nem igazán tetszett. A boltban lehet hogy tudnak segíteni, ahol vettétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!