Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nevet választanátok?

Milyen nevet választanátok?

Figyelt kérdés

Mikolt: Páromnak ez a kedvence.

Elmira, vagy Léonie: én inkább ezek pártján állok.

A vezetéknévhez mindegyik passzol, két keresztnevet nem adnánk.

Persze, nem itt döntjük el, csak ti melyiket adnátok.

#Mikolt #Léonie
2017. máj. 4. 13:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%
Ezek közül csak a Mikolt vállalható.
2017. máj. 4. 14:51
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
Én eddig azt hittem, hogy a Mikolt fiú név. Azt egyértelműen nem, fiúnak is és lányka is egyértelműen csúnya. Az Elmira itthon lesz szívás, ha hazajöttök, mert csak a kisebbség nevezi Elmirának/Amirának a gyerekét. Egyetértek az egyik válaszólóval, Leoni lenne a legjobb választás.
2017. máj. 4. 14:56
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem megyünk haza :), mármint tartósan nem.

Ideköt a munka, meg a barátok.

A Léonie-t inkább ideillőnek gondolom (vagy Leona - mindegy most), és lehet Mikolt helyett Nicole - hangzásra hasonlít, és nekem ez is tetszene.

2017. máj. 4. 15:14
 14/19 anonim ***** válasza:

A Mikolt szerintem nem egy jó név, én nem találom csöppet sem nőiesnek.

Leoni borzalmas magyar kislánynak.

Az Elmira nagy kedvencem, nagyon szép névnek tartom, nagyon tetszik. Listás lenne, ha a párom nem vétózná meg. :/

2017. máj. 4. 15:57
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy mennyien nem találják nöiesnek a Mikolt nevet. Én fiúként mondom, hogy iszonyú b.z.s név lenne egy fiúnak. Ránézésre is lehet látni, hogy lány név.
2017. máj. 4. 17:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán a Mikolt a többi nekem erőltetettnek hangzik.
2017. máj. 4. 17:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mikolt.
2017. máj. 4. 21:46
 18/19 anonim ***** válasza:
90%

Mikolt nekem is fiús hangzású.

Léonie nagyon idegen magyar gyereknek. Értem én hogy ott fogtok élni de attól még olyan nevet választanék amit itt is ki lehet ejteni, gondolom itt is maradtak rokonok/barátok/ismerősök. De ha nem is miattuk én szeretném ha azért a gyökerei is valahogy megmaradnának azzal hogy nem teljesen kiejthetetlen vag ismeretlen nevet adok. Persze ez egyéni felfogás kérdése.

Elmirát választanám ezek közül vagy a már említett Leonát.

2017. máj. 5. 00:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi Angliaban elunk, igaz eltunk Nemetorszagban is. Mindenkepp nemzetkozi nevekben gondolkodtunk, bar nalunk angol az apa, nalatok nem tudom hogy svajci e a parod, vagy ilyesmi. A Mikoltrol azt hittem fiunev, de amugy nem olyan borzalmas. A Leona tetszik nekem, nemzetkozinak is mondhatjuk. En a Leonat adnam. :)
2017. máj. 5. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!