Mennyi pénzt illik adni manapság keresztszülőként?
Figyelt kérdés
2017. máj. 2. 18:24
1/12 anonim válasza:
Milyen alkalomra?
Mert nem mindegy, hogy nevnap vagy ballagas, netan eskuvo....
3/12 A kérdező kommentje:
Keresztelőre. Bocsánat, lemaradt a lényeg.
2017. máj. 2. 18:31
4/12 anonim válasza:
Hat mi nem penzt adtunk....nem is penzt kaptunk.
Mi arany fulbevalot adtunk. A keresztszulotol szerintem sokkal szebb dolog egy targyi emlek ajandek, mint egy rakas love. En kifejezetten nem orultem volna, ha nekunk ketesztelire penzt adnak, megalazo lett volna. Nekem kisfiam van, az autosulest kaptuk ajandekba. (Osszedobtak).
5/12 anonim válasza:
Amugy ahogy van gaz hogy mostanaban mindenki mindenert penzt var (locsolas, Mikulas, stb....), es az is, hogy az ajandekozo is mindent le akar tudni penzzel..
6/12 anonim válasza:
Nálunk a nővérem a kislányom keresztanyukája. Ő vette a keresztelő ruhát, csináltatott tortát, és egy arany fülbevalót vett.
Barátnőm nemrégen lett keresztanya, ő is tortát csináltatott, és 50ezer ft-ot adott ajándékba.
7/12 anonim válasza:
Utokso elotti es azelotti vagyok, a ruhat es tortat nalunk is a keresztszulo allta es a mi keresztlanyunken pedig mi.
8/12 A kérdező kommentje:
Pénznek jobban örülnének, mivel nem állnak jól anyagilag.
2017. máj. 2. 18:45
9/12 anonim válasza:
Hat akkor plane gaz...na mindegy, hat akkor ha mindenkepp penz, 30 ezret adnek, kb. ennyi volt nalunk a torta, ruha es a fulbevalo.
10/12 anonim válasza:
Mi csináltattunk egy szép tortát, és 30 ezret adtunk. Én nem tartottam jó ötletnek aranyat adni, egyrészt mert fiú, másrészt pedig mindene megvan, de így a szülők azt vettek a pénzből a gyermeknek amit akartak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!